плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Украса за покриване на масата за душата на Дете, Плюшено Мече, Покривка, Покритие на Масата, Полиестер, Правоъгълен Декор на Масата за Малки Момчета и Момичета, Разк?

Украса за покриване на масата за душата на Дете, Плюшено Мече, Покривка, Покритие на Масата, Полиестер, Правоъгълен Декор на Масата за

BGN 3.00
 

Налично за поръчка
Сума

【Че ще получите】 вие ще получите 1 бр. покривки за душата на детето с плюшено мече и балони на заден план; Дизайнът е прост, но сладък.Тази покривка за душ с мече - добро украшение на масата, може да направите вашата партия по-цветни. 【Голям размер】 размерът на тази пелерини на масата за парти с мече за детската душа е около 102 х 62 см, това е достатъчно, за да покрие повечето правоъгълни маси, подходящи за партита на закрито и открито.Материал е здрав и моющийся 】 покривка за детската душа изработена от полиестер, който е мек, портативен и защитен; Моля, бъдете сигурни, не го използвайте за декорация на партита; В същото време нашите покривки за маса могат да се перат. 【Лесен грижи Те могат да станат приятни удобства за партита, посветени на разкриване на пол и партита в чест на раждането на детето.Тази синята покривка с плюшено мече още по-добре се съчетава с фон за снимки Мечка от същата серия.

Декларирани характеристики

Свързани продукти