плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Стенни Кошница За Пръчици за хранене AMABEAkzl за Кухненски Прибори, Неперфорированная Поставка За Пръчици за хранене, Притежател на Битови Пръчици за Хранене, Клетка ?

Стенни Кошница За Пръчици за хранене AMABEAkzl за Кухненски Прибори, Неперфорированная Поставка За Пръчици за хранене, Притежател на

BGN 62.93
 

Налично за поръчка
Сума

Кутия за прибори достатъчно голяма, за да можете да публикувате кухненски плот на масата, която улеснява съхранението му. □Клетки за бързо приготвяне са разделени на решетка, а посуда има своето специално място. □Многокамерна и просторен, прибори за хранене се съхраняват в офисите им е удобно да се взема със себе си, и те са подходящи за обикновена кухня. □Дизайнът на тоалетното дупки + кабина за източване, обезвъздушаване не позволява натрупване на вода. □Липсата на перфорации, липсата на следи за съхранение е много удобно.Кутия за прибори достатъчно голяма, за да можете да публикувате кухненски плот на масата, която улеснява съхранението му. □Клетки за бързо приготвяне са разделени на решетка, а посуда има своето специално място. □Многокамерна и просторен, прибори за хранене се съхраняват в офисите им е удобно да се взема със себе си, и те са подходящи за обикновена кухня. □Дизайнът на тоалетното дупки + кабина за източване, обезвъздушаване не позволява натрупване на вода. □Липсата на перфорации, липсата на следи за съхранение е много удобно.Материал : ABS Цвят : сив, зелен, розов, бял Размер : 25x7x15 см Тегло : 850 грама Количество : 1бр.

Декларирани характеристики

Свързани продукти