плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Двугодишно легло за кучета от пяна с памет ефект, Ортопедично Легло за кучета с Разтегателен диван, Успокояваща легло за кучета, Машинно пране с Подвижен калъф с тв?

Двугодишно легло за кучета от пяна с памет ефект, Ортопедично Легло за кучета с Разтегателен диван, Успокояваща легло за кучета, Машинно

BGN 2.67
 

Налично за поръчка
Сума

【Твърда и мека пяна с памет ефект】 - Ортопедичен разтегателен диван за кучета със силна и дълготрайна памет-долу.Осигуряват оптимална подкрепа и комфорт. 【Голяма и пухкави възглавници】 - Изцяло попълнен възглавница или на подлакътника на дивана с три страни осигуряват отлична поддръжка и възможности за тайна и почивка.Осигуряват сигурност и топлина за домашни любимци. Нескользящее дъното за безопасност. 【Лесно почистване】 - Подвижна и стираемый в колата замшевый калъф подходящ.Калъф лесно се отстранява с помощта на две силни застежек-мълния. 【РАЗМЕР】 - Кучешки легла за x-small малка средно-големи кучета, също са отлични за няколко малки домашни любимци. 【Идеален подарък домашно животно】 - Кучето ще се радвате на тази уютна и комфортна куче на легло.Домашен любимец плътно се заселят на това кучешко дивана и добре выспится.Чудесен избор за родители, които обичат домашни любимци. 【Твърда и мека пяна с памет ефект】 - Ортопедичен разтегателен диван за кучета със силна и дълготрайна памет-долу.Осигуряват оптимална подкрепа и комфорт. 【Голяма и пухкави възглавници】 - Изцяло попълнен възглавница или на подлакътника на дивана с три страни осигуряват отлична поддръжка и възможности за тайна и почивка.Осигуряват сигурност и топлина за домашни любимци. Нескользящее дъното за безопасност. 【Лесно почистване】 - Подвижна и стираемый в колата замшевый калъф подходящ.Калъф лесно се отстранява с помощта на две силни застежек-мълния. 【РАЗМЕР】 - Кучешки легла за x-small малка средно-големи кучета, също са отлични за няколко малки домашни любимци. 【Идеален подарък домашно животно】 - Кучето ще се радвате на тази уютна и комфортна куче на легло.Домашен любимец плътно се заселят на това кучешко дивана и добре выспится.Чудесен избор за родители, които обичат домашни любимци.

Декларирани характеристики

Свързани продукти