плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
25 Бр. Магнитни Бижута за круиз врати, Стикери Магнит за лодки, Магнити за круизни лайнери, Етикети, Забавни Туристически Магнити за врати на Хладилни кабини Гараж, О?

25 Бр. Магнитни Бижута за круиз врати, Стикери Магнит за лодки, Магнити за круизни лайнери, Етикети, Забавни Туристически Магнити за

BGN 3.33
 

Налично за поръчка
Сума

, Вие можете да я използвате според предпочитанията си; те са в свеж, атрактивен бяло-синьо дизайна, и в тях цари лятна атмосфера, дополняющая безгрижен атмосфера. 【Декоративни магнити】 Тези туристически магнити са изработени от висококачествени меки гумени магнитни материали, с гладка повърхност, тяхното не е лесно да се деформира и да се разчупи; круизни вратите магнити имат собствена магнитна задната част, са лесни за използване и няма да навредят на вашата врата и не оставят следи при извършването на Тези туристически магнити за врати, отпечатани с нежни и ясни рисунки, им е трудно выцветать, те са подходящи за продължителна употреба. 【Широко приложение】 Сладък магнити за хладилник са широко използвани в някоя желязна повърхност и магнитни повърхности, като например хладилници, лодки, круизни кораби, шкафчета, микровълнови печки, пощенски кутии, миялни машини, картотечные шкафове, етажерка, бележка книги, гаражни врати, шкафове, табла и т. 【Че ще получите】 Вие ще получите 25 броя декоративни магнити в различни стилове, което е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди за използване и подмяна, и можете да изберете един от тези стилове, които харесвате. 【Широко приложение】 Сладък магнити за хладилник са широко използвани в някоя желязна повърхност и магнитни повърхности, като например хладилници, лодки, круизни кораби, шкафчета, микровълнови печки, пощенски кутии, миялни машини, картотечные шкафове, етажерка, бележка книги, гаражни врати, шкафове, табла и т., Вие можете да я използвате според предпочитанията си; те са в свеж, атрактивен бяло-синьо дизайна, и в тях цари лятна атмосфера, дополняющая безгрижен атмосфера. 【Че ще получите】 Вие ще получите 25 броя декоративни магнити в различни стилове, което е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди за използване и подмяна, и можете да изберете един от тези стилове, които харесвате. 【Дизайн в круизната теми】 Декор круиз врати, изпълнена в стила на круизни кораби, включително ярки и красиви подводни елементи, такива като костенурки, октоподи, морски звезди, котви, делфини, морски кончета, медузи, спасителни кръгове, кораби, телескопи и т. 【Лесна инсталация】 Магнитни бижута за круиз врати са лесни за използване, просто приложете магнити круизен лайнер близо до повърхността на хладилника или колата, и те автоматично впитаются, както и обзавеждане за круиз врати ще са трайно прикрепени към хладилника или врати и не ще паднат лесно, просто и бързо.

Декларирани характеристики

Свързани продукти