плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
SOLUSTRE 2 бр. Змия Шнола За Коса, Метални Фиби За Коса, Дамски Аксесоари За Коса, Щипки за коса във формата на Животни, Щипки за Коса, за Жени, Селтик Щипки за Коса, Змия Пр?

SOLUSTRE 2 бр. Змия Шнола За Коса, Метални Фиби За Коса, Дамски Аксесоари За Коса, Щипки за коса във формата на Животни, Щипки за Коса,

BGN 4.21
 

Налично за поръчка
Сума

Японски : Пръчки за коса преносими и леки, така че можете да ги ползвате по всяко време и на всяко място.Проста пръчка за коса : подходящ за всички специални поводи, като сватби, празненства парти, рожден ден, коледна парти.Жена прическа : тийнейджъри, момичета и жени, те биха могли да станат най-добрият избор на подаръци за вас.Стайлинг на коса : за различни прически.Завържете на кок с помощта на тази пръчки за коса или скрутите гъста къдрава коса.Шнола за коса : идеален за тийнейджъри, момичета и жени, тя може да стане най-добрият избор на подаръци за вас.Японски : Пръчки за коса преносими и леки, така че можете да ги ползвате по всяко време и на всяко място.Проста пръчка за коса : подходящ за всички специални поводи, като сватби, празненства парти, рожден ден, коледна парти.Жена прическа : тийнейджъри, момичета и жени, те биха могли да станат най-добрият избор на подаръци за вас.Стайлинг на коса : за различни прически.Завържете на кок с помощта на тази пръчки за коса или скрутите гъста къдрава коса.Шнола за коса : идеален за тийнейджъри, момичета и жени, тя може да стане най-добрият избор на подаръци за вас.Осъществяване списък 2 x пръчки за коса Особености -Материал : щипки за коса от сплав -Цвят : Боядисана реколта шнола-перука -Размер : 12,50 X3,20 X1,00 см / 4,91 X1,26 X0 дамски шнола-перука. -Тези прости и елегантни фиби за коса ще ви направи по-очарователна и привлекателна женска заколкой за коса. -Пръчка за коса е направена от сплав, която е трайна и може на време да се превърне метална заколкой за коса животни. -Тази пръчка, косата е много подходящ за жени с коса, или можете да го споделяте с приятели. -Размер подходящ за дами от всички възрасти, те могат надеждно да задържи и декориране на вашите събрани в снопче коса, а също така здраво щипки за жени. -Гладки ръбове, които позволяват лесно да се презарежда ги в куп, без да наранява заколку за коса.Описание на продукта Декоративни щипки за коса, за жени, Можете да носите нашата елегантна заколку за коса в повечето официални или ежедневни случаи, че ви прави център на внимание.щипки за коса Нашата козината лесно се вкарва в гредата, не уврежда косата. реколта шнола ще се Превърне в приятно допълнение към вашите прическам, ще ви даде допълнителен чар.

Декларирани характеристики

Свързани продукти