плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
DHQH Подаръци за шаферките Племе Булката Чаши За Вино От Неръждаема Стомана, 18 унции Изолиран Чаша За Шаферките Сватбени Подаръци за Годеж на Приятелката на булката ?

DHQH Подаръци за шаферките Племе Булката Чаши За Вино От Неръждаема Стомана, 18 унции Изолиран Чаша За Шаферките Сватбени Подаръци за

BGN 6.93
 

Налично за поръчка
Сума

? Подарък за булката под формата на чаша : Вие все още търсите перфектния подарък за булката?Нашата красива и практична чаша - най-добрия си избор, за да изразят своите желания на булката. ? Най-високо качество : Чаша от неръждаема стомана bride - това е екологично чист двуслойни чаша за вино с вакуумна изолация, който може да запази напитки хладно или горещо в продължение на 6-12 часа, а чаша bride cup осигурява най-полезен начин за пиене, той небьющийся. ?Многофункционален : Екологично чиста капак, допълнително запечатани, за да се гарантира максимална брызгозащищенности.Повърхността на капачката е с формата на отвора за сламки, в което удобно да вградите една малка сламка. Екологично чиста капак за чаши, която запазва топлината и намалява разливане. ?Изискани подаръци : чаша за булката, оборудван с 1 соломинкой за еднократна употреба и 1 четка за почистване. ?DHQH bride tumbler : Ние се фокусираме на обслужване и качество, и ние винаги сме се стремили да ви предоставим изключителни впечатления.Ако имате някакво недоволство нашите чашата на булката, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ? Подарък за булката под формата на чаша : Вие все още търсите перфектния подарък за булката?Нашата красива и практична чаша - най-добрия си избор, за да изразят своите желания на булката. ? Най-високо качество : Чаша от неръждаема стомана bride - това е екологично чист двуслойни чаша за вино с вакуумна изолация, който може да запази напитки хладно или горещо в продължение на 6-12 часа, а чаша bride cup осигурява най-полезен начин за пиене, той небьющийся. ?Многофункционален : Екологично чиста капак, допълнително запечатани, за да се гарантира максимална брызгозащищенности.Повърхността на капачката е с формата на отвора за сламки, в което удобно да вградите една малка сламка. Екологично чиста капак за чаши, която запазва топлината и намалява разливане. ?Изискани подаръци : чаша за булката, оборудван с 1 соломинкой за еднократна употреба и 1 четка за почистване. ?DHQH bride tumbler : Ние се фокусираме на обслужване и качество, и ние винаги сме се стремили да ви предоставим изключителни впечатления.Ако имате някакво недоволство нашите чаша за булката, моля, не се колебайте да се свържете с нас. чаша за булката.

Декларирани характеристики

Свързани продукти