плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Допълнителен комплект касети за алкална вода | Минерален консуматив за система за филтри за алкална вода | Необходими минерали за вода | Комплект за добавяне на алк?

Допълнителен комплект касети за алкална вода | Минерален консуматив за система за филтри за алкална вода | Необходими минерали за вода

BGN 10.44
 

Налично за поръчка
Сума

Използването на системата на алкални филтри за питейна вода в дома ви освобождава от необходимостта да купуват скъпи минерална вода в бутилки, намаляване на емисиите на въглероден диоксид и лични отпадъци. ? Комплект за добавяне на алкални минерали в съществуващата система за РО.Филтърен патрон за алкална вода AMI - минерален касета за повишаване на p H на водата Вграден минерализующий касета AMI H-F10 ALK-14 е идеален за по-нататъшна обработка в системата на РО.? Комплект за добавяне на алкални минерали в съществуващата система за РО.Те лесно се добавят към съществуващата система за кондициониране на въздуха - просто закрепете на този филтър и го поставете между постфильтром и кран - всичко, от което имате нужда, е чифт тръбопроводи и една малка дължина на тръбата. ? Спестете пари и да помогнете на околната среда!Потребителите всяка година се харчат милиарди за бутилирана алкална вода, изпращане на депото 3 милиарда паунда пластмаса.Алкална минерален филтър AMI обогатява водата с необходимите минерали, включително калций и магнезий, осигурявайки свеж, балансиран по алкална рН питейна вода за дома. ? Вода с по-добър вкус - Почувствайте вкуса на естествена алкална вода, минерализирана при поискване в дома си.Лесно се добавят към съществуващата система на RO - само с помощта на няколко фитинги и кратък период на тръбата.Лесно се добавят към съществуващата система на RO - само с помощта на няколко фитинги и кратък период на тръбата.Филтър за алкална вода AMI по естествен начин обогатява водата с необходимите минерали, което позволява на вас и вашето семейство да се насладите на невероятен вкус и много полезни за здравето свойства на алкална минерална вода. ? Конструкция на вградения филтър за вода премахва необходимостта в друг корпус на филтъра. ? Алкална филтърен патрон AMI по естествен начин повишава рН на водата, създавайки реален алкална вода.Филтър за алкална вода AMI по естествен начин обогатява водата с необходимите минерали, което позволява на вас и вашето семейство да се насладите на невероятен вкус и много полезни за здравето свойства на алкална минерална вода.Използването на системата на алкални филтри за питейна вода в дома ви освобождава от необходимостта да купуват скъпи минерална вода в бутилки, намаляване на емисиите на въглероден диоксид и лични отпадъци. ? Алкална филтърен патрон AMI по естествен начин повишава рН на водата, създавайки реален алкална вода. ? Конструкция на вградения филтър за вода премахва необходимостта в друг корпус на филтъра.Самостоятелни алкални филтри AMI, оборудвани с входните и изходни връзки 1/4 " FNPT, са определени в линия, което премахва необходимостта от допълнителен корпус на филтъра. ? Спестете пари и да помогнете на околната среда!Потребителите всяка година се харчат милиарди за бутилирана алкална вода, изпращане на депото 3 милиарда паунда пластмаса.Инструкциите са приложени!. ? Вода с по-добър вкус - Почувствайте вкуса на естествена алкална вода, минерализирана при поискване в дома си.

Декларирани характеристики

Свързани продукти