плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Nilight 5 БР. Набор от Инструменти за отстраняване на Авто тапицерия за автомобилни Аудио Арматурното табло, Набор от Инструменти за отстраняване на Отливане-скрепите?

Nilight 5 БР. Набор от Инструменти за отстраняване на Авто тапицерия за автомобилни Аудио Арматурното табло, Набор от Инструменти за

BGN 1.00
 

Налично за поръчка
Сума

【Висококачествено нейлоновое влакна】- Тези монтировки са изработени от висококачествени нейлонового влакна, което гарантира липсата на проблеми с чуплива и свита, обикновено свързани с ABS-пластмаса. 【Защитете вашия автомобил】- Този комплект ви позволява да снимате тапицерия, лайсни, главините на колелата, завършени без драскотини или щети, довършителни работи. 【Ергономичен дизайн】-Лесно да се държи в ръка, ефективно спестяване на усилия при различна вътрешна и външна украса на колата. 【Многофункционалност】-чудесно за настройка или оттегляне на автомобилни аудио системи/радиосистемы, вратата панел, корнизи, емблеми, прозорци накладки или ремонт на автомобилния интериор и реставрация на мебели. 【Спестете време, разочарование И пари】- Има 5 бр. различни видове инструменти за довършителни работи, включително 4 бр. инструмент за облекчаване на вратата панели на автомобила и 1 средство за облекчаване на устройството, за да облекчи вашите нужди при ремонт. Инструмент за премахване на автоматично довършване 5ШТ. Инструмент за премахване на автоматично довършване 5ШТ.Още един необходимия набор от инструменти вече е тук!Този инструмент за отстраняване на панели и безплатно за премахване на скрепителни елементи е идеален за премахване на всичко, което има в колите - пластмасови облицовки, тапицерии на мебели, корнизи купето, тапицерия на вратите, дръжки на задната врата. Освен това, той не оставя следи по боята и елиминира значителна опасност от счупване на части.Чудесен набор от инструменти за тези досадни ломающихся части довършителни работи.Пратката включва : 5 * Инструменти за теглене на панела на Този инструмент за отстраняване на панели и безплатно средство за облекчаване на устройството са идеални за премахване на нещо или на автомобилите-пластмасови облицовки, тапицерии, корнизи купето, тапицерия на вратите, тапицерия дръжка на задната врата. освен това, той не поцарапает и няма да навреди на боята на автомобила в целия процес на промяна.

Декларирани характеристики

Свързани продукти