плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
lsbag Linshing Преносима Памучен и бельо чанта от съвсем малък с джоб за съхранение и организиране на 2 бр. (храна + Козметика)

lsbag Linshing Преносима Памучен и бельо чанта от съвсем малък с джоб за съхранение и организиране на 2 бр. (храна + Козметика)

BGN 5.86
 

Налично за поръчка
Сума

В него е използван висококачествен хлопчатобумажный и лен материал, той е дебел, здрав, с фина обработка и защита на околната среда.Той е малък и лесен, удобен вземат със себе си при пътуване, и с него може да почиствате вашите безразборни неща.Идеален за съхранение на канцеларски материали, шоколади, козметика, картички, cd-та, лекарства, хигиенни кърпички и т.н., Размер : 21 х 15,5 см = 8,26 "× 6,10". Модел : рибки, козметика, храна, пъпеш, диня зъбни колела, банан, на Помещение и включва : 2 бр. чанти дантела прозорци.В него е използван висококачествен хлопчатобумажный и лен материал, той е дебел, здрав, с фина обработка и защита на околната среда.Той е малък и лесен, удобен вземат със себе си при пътуване, и с него може да почиствате вашите безразборни неща.Идеален за съхранение на канцеларски материали, шоколади, козметика, картички, cd-та, лекарства, хигиенни кърпички и т.н., Размер : 21 х 15,5 см = 8,26 "× 6,10". Модел : рибки, козметика, храна, пъпеш, диня зъбни колела, банан, на Помещение и включва : 2 бр. чанти дантела прозорци.Добрият живот започва с тях.

Декларирани характеристики

Свързани продукти