плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Utoolmart Кръгла Стоманена Пръчка, Инструмент за струг 10 мм, HSS с Дължина 200 мм, за Сверлильных машини и вал, Скучни Машина, Миниатюрни Ос, Цилиндричен Щифт, Инструмент за ?

Utoolmart Кръгла Стоманена Пръчка, Инструмент за струг 10 мм, HSS с Дължина 200 мм, за Сверлильных машини и вал, Скучни Машина, Миниатюрни

BGN 2.67
 

Налично за поръчка
Сума

Пръчка от бързорежеща стомана притежава комбинация от твърдост и шок вискозитет, за да се гарантира издръжливост.Идеален за обработка на горния кръг, челото, отвори, резби, равнина, стъпала, бразда.Подходящ за изделия от мед, алуминий, незатвердевшей стомана.Широко се използва за обработка на режещи, остри ножове, гравьори, игли за штамповочного преса, пръти втулок лагери машини, пръти выталкивателя висока твърдост и централните щифтове прес-форми.Кръгли стоманени пръти може лесно да се режат и да се превърне в резервни части за почти всичко, което пожелаете.Можете да отрежете до всички желания размер в съответствие с вашите нужди. 【Технически характеристики】- Диаметър : 10 мм / 0,39 инча; дължина : 200 mm / 7,87 инча.Пръчка от бързорежеща стомана притежава комбинация от твърдост и шок вискозитет за износоустойчивост, твърдост HRC61 ~ 63. 【Общо предназначение】- Широко се използва за обработка на режещи, остри ножове, гравьори, игли за штамповочного преса, пръти втулок лагери машини, пръти выталкивателя висока твърдост и централните щифтове прес-форми. 【Универсални стоманени пръти】 - Идеална за обработка на горния кръг, челото, отвори, резби, равнина, стъпки, капак на гнездо.Подходящ за изделия от мед, алуминий, незатвердевшей стомана. 【Забележка за използването на】- Моля, добавете малко масло по време на съхранение и намаляване на контакт с въздуха или да не се излага на въздействието на въздуха, за да се предпази от ръжда.Повърхността е гладка, лесно се поддава на корнизи, пукнатини не се образува. 【Ще отговарят на вашите нужди】 - Стоманени пръти може лесно да се режат и да се превърне в резервни части за почти всичко, което пожелаете.Можете да отрежете до всички желания размер в съответствие с вашите нужди. 【Технически характеристики】- Диаметър : 10 мм / 0,39 инча; дължина : 200 mm / 7,87 инча.Пръчка от бързорежеща стомана притежава комбинация от твърдост и шок вискозитет за износоустойчивост, твърдост HRC61 ~ 63. 【Общо предназначение】- Широко се използва за обработка на режещи, остри ножове, гравьори, игли за штамповочного преса, пръти втулок лагери машини, пръти выталкивателя висока твърдост и централните щифтове прес-форми. 【Универсални стоманени пръти】 - Идеална за обработка на горния кръг, челото, отвори, резби, равнина, стъпки, капак на гнездо.Подходящ за изделия от мед, алуминий, незатвердевшей стомана. 【Забележка за използването на】- Моля, добавете малко масло по време на съхранение и намаляване на контакт с въздуха или да не се излага на въздействието на въздуха, за да се предпази от ръжда.Повърхността е гладка, лесно се поддава на корнизи, пукнатини не се образува. 【Ще отговарят на вашите нужди】 - Стоманени пръти може лесно да се режат и да се превърне в резервни части за почти всичко, което пожелаете.Можете да отрежете до всички желания размер в съответствие с вашите нужди.

Декларирани характеристики

Свързани продукти