плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Пластмасов Контейнер NUOBESTY Пластмасова Кутия за съхранение на 9 бр Стенен Държач на Дистанционното Управление Стенен монтаж Кутия за съхранение на Дистанционно уп?

Пластмасов Контейнер NUOBESTY Пластмасова Кутия за съхранение на 9 бр Стенен Държач на Дистанционното Управление Стенен монтаж Кутия

BGN 2.00
 

Налично за поръчка
Сума

КУТИЙКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на МУЛТИМЕДИЯ - Произведен от висококачествена пластмаса, здрав и практичен за по-дълга употреба.Нощна стенни КУТИЯ-органайзер - Широко се прилага в кухнята, в банята, тоалетна, всекидневна, спалня и т.н., Стенни кутия за кабели кабел-На дъното На кутията за съхранение на записаните отвор, удобен за зареждане на телефона.Стенни поставка за зареждане на ТЕЛЕФОНА - многофункционална кутия за съхранение на смартфон, молив, USB-кабел, аксесоари, бонбони, закуски, играчки, кошари, четка за зъби, гребени, ножици, дистанционно управление и др МОНТИРАНЕ на МЕДИИ-ОРГАНАЙЗЕР - средство за поддържане на компютъра в добро наред, е лесно да и се намери.КУТИЙКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на МУЛТИМЕДИЯ - Произведен от висококачествена пластмаса, здрав и практичен за по-дълга употреба.Нощна стенни КУТИЯ-органайзер - Широко се прилага в кухнята, в банята, тоалетна, всекидневна, спалня и т.н., Стенни кутия за кабели кабел-На дъното На кутията за съхранение на записаните отвор, удобен за зареждане на телефона.Стенни поставка за зареждане на ТЕЛЕФОНА - многофункционална кутия за съхранение на смартфон, молив, USB-кабел, аксесоари, бонбони, закуски, играчки, кошари, четка за зъби, гребени, ножици, дистанционно управление и др МОНТИРАНЕ на МЕДИИ-ОРГАНАЙЗЕР - средство за поддържане на компютъра в добро наред, е лесно да и се намери.Списък с пакети 9 x кутии за съхранение Характеристики - Цвят : бял, розов, жълт. - A, за поддържане на компютъра в добро наред, е лесно да и се намери. - Отвор за зареждане в долната част, което е удобно за зареждане на телефона и свързване на слушалки. - Размер : прибл. 10.00 X9.90 X4.00 см / 3.93 X3.89 X1.57 сантиметра. - Произведен от висококачествена пластмаса, здрав и практичен за по-дълга употреба. - Материал : Пластмаса. - Многофункционална кутия за съхранение на смартфон, молив, USB-кабел, аксесоари, бонбони, закуски, играчки, кошари, четка за зъби, гребени, ножици, дистанционно управление и т.н. - Той идва със стикер, лесно се инсталира и се отстранява.Описание на стоката Искате практичен калъф за съхранение?След това ни калъф за съхранение ще бъде внимателно подготвена за вас.Се използва пластмасов материал, сигурен и издръжлив.Подходяща за съхранение на бижута, козметика, дръжки, смартфон, дистанционно управление, USB кабел и т.н. Лесен за съхранение и употреба, удобен за организиране и съхранение.

Декларирани характеристики

Свързани продукти