плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Спортна лента Demeras, Широко Приложение, Повышающая Комфорт, Спортен Филм за кожата, Полиуретанова Гъба за Баскетбол (Бяла)

Спортна лента Demeras, Широко Приложение, Повышающая Комфорт, Спортен Филм за кожата, Полиуретанова Гъба за Баскетбол (Бяла)

BGN 26.61
 

Налично за поръчка
Сума

Нагоре комфорт : Обвивка за фитнес кожата се използва за връзване и защитен грунд при различни видове спорт, като се нанася върху кожата преди прилагане на тейпа и операция с тейпом за подобряване на комфорта.Употреба : Спортно приключи и може да се използва в комбинация с клейкими бинтове, спортна лента и другите дрешки по време на тренировки.Полиуретанова гъба : Спортна обвивка е изработена от висококачествена полиуретанова гъба, не е лепкава, здраво участък от с висока степен на гъвкавост, добра пропускливост л, добра адгезией и е трудно подвижна.Широко се използва : Това е спортно обвивка се използва широко в различни спортни упражнения, тичане, упражнения във фитнес зала, тенис на маса, баскетбол, футбол, бадминтон, настолен тенис на маса, колоездене, катерене и т.н., може да ви помогне ефективно да се предотврати напрежението в мускулите.Лек : Порести фитнес превръзка има малко тегло, а компактната конструкция улеснява съхранението му и переноску.Функция : 1. Нагоре комфорт : Обвивка за фитнес кожата се използва за връзване и защитен грунд при различни видове спорт, като се нанася върху кожата, преди технологията тейпирования и операцията тейпирования за подобряване на комфорта.2. Употреба : Спортна опаковка може да се използва в комбинация с клейкими бинтове, спортна лента и другите дрешки по време на упражнения. 3. Гъба от полиуретан : спортна обвивка е изработена от висококачествена гъба от полиуретан, не е лепкава, трайно на опън, висока гъвкавост, добра пропускливост, добра адхезия и е трудно да се плъзга.4. Широко се използва : Тази предварителна спортна превръзка, за да се използва широко при различни спортни упражнения, тичане, занимания във фитнес залата, тенис на маса, баскетбол, футбол, бадминтон, настолен тенис на маса, колоездене, катерене и т.н., може да ви помогне ефективно да се предотврати напрежението в мускулите. 5. Лек : порести фитнес превръзка, за да има малко тегло и компактния дизайн улеснява съхранението и переноску.Параметри : Тип на продукта : Бандаж за фитнес Материал : подобно на гъба тъкан Тегло : 173 г / 6,1 унции Осъществяване Списък : 4 скоба за фитнес.

Декларирани характеристики

Item Type:
Fitness Bandage
Material:
Sponge
Gross Weight:
173g/6.1oz
Package List:
4 xFitness Bandage :

Свързани продукти