плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
LIDON 1бр 380 В Трехфазная Четырехпроводная Din-пръчка с самовосстановлением Автоматично отново през усилвател със защита от undervoltage (Размер: 32A)

LIDON 1бр 380 В Трехфазная Четырехпроводная Din-пръчка с самовосстановлением Автоматично отново през усилвател със защита от undervoltage

BGN 17.42
 

Налично за поръчка
Сума

Ключове.Ключове.Ключове за защита от undervoltage и защита от пренапрежение Устройство за защита от автоматично възстановяване при пренапрежение и понижено напрежение отговаря на стандарта на модулен дизайн. на печатни платки изделия се използват електронни компоненти са с добро качество и надеждна производителност.когато ситуацията с храненето нестабилна.Автоматично се активира функцията за защита. след като напрежението надвиши ограничен набор от продукти, той автоматично ще се изключи, за да е безопасно защита на електрическо оборудване и хора.Устройството ще се възобнови подаването на захранването след 1 минута, когато храната ще се върне към нормалното.Зеленият индикатор се появява, когато храната е в нормален режим.Червен индикатор за предаване, когато храната се случва в стрес или под напрежение.Монтаж : 35 мм Din-рейк.Основни технически характеристики : 1. Номинално напрежение ac 380 v ±10% и честота 50 Hz/60 Гц2. Максимален ток на преминаване : 60 A3. Максимална мощност на товара : 17 КВА4. Допустимата стойност на задействане при пренапрежение : >460 v ac +/-15 5. Стойност на нормалното напрежение : 300-460 VAC6. Стойност на прекъсване на действия при понижено напрежение :

Декларирани характеристики

Свързани продукти