плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
10 г е Цветна Полимерна глина за нокти с Лимон, Пайети за дизайн, Летни 3D Сладки Плодови Люспи, Френски Окачване, Декорации за Маникюр, Нийл арт - (Цвят: RKSG-29)

10 г е Цветна Полимерна глина за нокти с Лимон, Пайети за дизайн, Летни 3D Сладки Плодови Люспи, Френски Окачване, Декорации за Маникюр,

BGN 1.67
 

Налично за поръчка
Сума

Цвят : RKSG-29. Много тънък и лесен за използване.Подходящи за декорация на нокти с лак за нокти, UV-гел за изграждане, акрил и т.н., Прави ноктите ви блестящ и им придава брилянтни цветове!.Подходящ за домашна или професионална употреба.Цвят : RKSG-29. Много тънък и лесен за използване.Подходящи за декорация на нокти с лак за нокти, UV-гел за изграждане, акрил и т.н., Прави ноктите ви блестящ и им придава брилянтни цветове!.Подходящ за домашна или професионална употреба. 10 г Kawaii Плодов дизайн на нокти, декорации от смола, 3 D резени лимон, ягода дизайн за акрил, гел, летен маникюр, аксесоари за нокти Характеристики : Много тънък и лесен за използване.Подходящи за декорация на нокти с лак за нокти, UV-гел за изграждане, акрил и т.н., Прави ноктите ви блестящ и им придава блестящ цвят!Подходящ за домашна или професионална употреба.Характеристики на продукта : Тегло : 10 грама на Брой : 1 бр. Размер : 12 стилове Номер на модела : Плодови декорации за нокти Материал : полимерна глина Брой парчета : една единица Произход : Китай Вид на продукта : Кристали и декорации за маникюр Кристали за нокти : Аксесоари за нокти Дизайн ноктите : плодови блясък за нокти, Аксесоари за нокти : гел-лак за маникюр Фигура : различни плодови десени Използване с : за акрилния дизайн нокти.

Декларирани характеристики

Свързани продукти