плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
SPEEDWOX Набор от Клещи с защелкивающимся пръстен от 4 теми, Набор от клещи с вътрешен външен стопорным пръстен 6 см, Диаметър на върха 1,25 мм, Прецизна клещи с фиксирующи?

SPEEDWOX Набор от Клещи с защелкивающимся пръстен от 4 теми, Набор от клещи с вътрешен външен стопорным пръстен 6 см, Диаметър на върха

BGN 10.66
 

Налично за поръчка
Сума

【Че получавате】 1 х 6 "Външни клещи с защелкивающимся пръстен с директен челюст, 1 х 6 "външни клещи с защелкивающимся пръстен с извити зъби, 1 х 6 "вътрешна клещи с защелкивающимся пръстен с директен челюст, 1 х 6 "вътрешна клещи с защелкивающимся пръстен с извити зъби.Диаметърът на върха е 0,05"(1.25 mm)±0,003" (±0,076 mm).Уверете се, че диаметърът на отвора C-образни задържане на ринга повече от 0,05"/1,25 мм 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Професионален ръчен инструмент за инсталиране и отстраняване на-образните пръстени.Здрави уши помагат здраво, за да запази пръстена. 【ЗДРАВ МАТЕРИАЛ】 Фалшиви высокоуглеродистая стомана и изпичане за здравина и издръжливост.Допълнително железоникелевое покритие подобрява устойчивост на корозия устойчивост на повърхността и ефективно удължава живота на клещи. 【ДИЗАЙН】 Тежки клещи с потопена манивели за противоскользящего и комфортно захващане. Подпружиненное действие, намалява мускулната умора, за по-лесна работа с една ръка. 【Обслужване на КЛИЕНТИ 】 се Предлага с доживотна гаранция SPEEDWOX.Ние ценим всеки отзив на клиент, винаги приятелско обслужване на клиенти продукти SPEEDWOX, 100% гаранция за връщане на парите. 【Набор от клещи с 6 "защелкивающимися пръстени от 4 теми 】【Предпоставка включва】 1x6"Външни клещи с прави челюсти; 1x6 "Външни клещи с извити челюсти; 1x6 "Вътрешна клещи с извити челюсти; 1x6 "Вътрешна клещи с прави челюсти. 【Спецификация】 Материал : высокоуглеродистая стомана; Дръжка : Дръжка с погружным изземване; Обработка на повърхността : железоникелевое покритие; Твърдост на корпуса : 42-50 HRC; Диаметър на върха : 0,05" (1.25 mm) ± 0,003" (± 0,076 mm). 【Внимание】 1. Моля, стойте далеч от деца. 2. Уверете се, че диаметърът на отвора на C-образни задържане на ринга повече от 0,05"/1,25 мм 3. Моля, проверявайте преди всяка употреба.Не използвайте, ако той е повреден. 4. Нанесете малко масло върху повърхността, за да клещи, не бяха покрити с ръжда, това няма да се отрази на производителността, просто ги избършете с кърпа или стара кърпа.

Декларирани характеристики

Свързани продукти