плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Високоскоростна карта памет microSDHC Team 8GB Class 10 20 MB/Сек. Невероятно бърза карта за Casio G Rock Zone. В комплекта е включен и безплатен високоскоростен USB адаптер. Идва с.

Високоскоростна карта памет microSDHC Team 8GB Class 10 20 MB/Сек. Невероятно бърза карта за Casio G Rock Zone. В комплекта е включен

BGN 35.57
 

Налично за поръчка
Сума

8 GB micro SDHC, съвместим с клас 10. Вграден код за коригиране на грешки (ECC) за откриване и корекция на грешки при изпращане.Поддържа защита на съдържанието на записваеми носители (CPRM).Поддържа режими автоматично на готовност, изключване и сън.Отговаря на изискванията на преносими устройства Secure Digital Music Initiative (SDMI). "Технология на 3 G и 4 G означава, че мобилните телефони вече могат да предават данни по безжична мрежа по-бързо, отколкото когато и да било.Това означава, че са възможни нови приложения, включително и цифрова видео камера, видео, MP3 музика, игри, лични профили и блогове, електронна поща и запис на глас.След тези мощни мултимедийни функции са на разположение само на персонални компютри, сега те се поддържат от и за мобилни телефони.Това прави карта памет micro SDHC TEAM с висока скорост на предаване е подходящ за видео и снимки с висока резолюция на мобилни телефони.Карта памет TEAM micro SDHC са базирани на флаш-памет на оригиналния производител и са произведени с използване на най-добри практики, технологичен процес, който гарантира висока скорост за пренос на данни, както и компактен размер.Това означава, че той е идеален за мобилни телефони от ново поколение, 3 G мобилни телефони и PDA устройства, които осигуряват висококачествено възпроизвеждане на мултимедия.В тази малка карта с размерите на нокът може да се постави на всички : цифрови снимки, видео, MP3 музика, игри, карти и мултимедийни клипове. ● Напълно съвместима със стандартите на SD 2.0 ● Отнема само 10% от размера на стандартна SD карта ● Отговаря SDHC Class 10 ● micro SD Адаптер ви позволява да го използвате в стандартни слотове за SD-карти, съвместим с всички хост устройства с отбелязване SDHC ● Лесен за използване, щепсела и да играе ● Вграден код за коригиране на грешки (ECC) за откриване и корекция на грешки при изпращане ● Отговаря на изискванията на преносими устройства Secure Digital Music Initiative (SDMI) ● Поддържа защита на съдържанието на записваеми носители (CPRM) ● Позволява да програмирате системата (ISP) за актуализации на фърмуера ● Поддържа режими автоматично на готовност, изключване на хранене и сън ● Механичен ключ за защита от запис ● Отговаря на изискванията на Ro HS".

Декларирани характеристики

Свързани продукти