плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
SSEAL 100шт NFC Етикети NTAG215 NFC Карти, Програмируеми NFC Карта Квадратен NFC Чип NFC визитка Перезаписываемая NFC Монета Карти, Съвместими с Amiibo и TagMo за Android и всички телефони с ?

SSEAL 100шт NFC Етикети NTAG215 NFC Карти, Програмируеми NFC Карта Квадратен NFC Чип NFC визитка Перезаписываемая NFC Монета Карти, Съвместими

BGN 15.31
 

Налично за поръчка
Сума

【Безопасен материал】 е Изработена от здрава водоустойчива нов материал PVC.Притежава добра стабилност.Повърхност е гладка и лъскава, устойчива е на износване, притежава добра стабилност, нетоксична, безвкусна, хигиенично и безопасно.Моля, бъдете сигурни за закупуване. 【Функция чип NTAG215】 на Производствения процес в строго съответствие с протокола ISO / IEC 50443 A.It има капацитет на памет 504 байта и функция за заключване на четене и запис, четене и запис е само 1-2 мс, данните могат да се съхраняват повече от 10 години и по-100000 пъти изчезва и се записват. 【Широко приложение】 Може да се използва за регистрация, мобилни плащания, искане за информация за продукта, мобилни идентификация, мобилен маркетинг, социални мрежи, размяна на визитни картички, контрол на достъпа, управление на членството, заемане на книги и т.н. на Разстояние за откриване на : 0-10 см конкретно действителното разстояние, което е свързано с датчици. 【Лесна употреба】 Лекота в управлението и бързо четене, само трябва да положат телефон с бял етикет NFC, както и данни, които можете да записвате върху картата, ще бъдат изпратени директно в телефона.Благодарение на многото функции преносим NFC карта ще се превърне в чудесен подарък за вашите близки и приятели, като им предоставя интелигентни предимства. 【Следпродажбено обслужване, без проблеми】 Ако по някаква причина вашата етикет не работи, е грешка или е повреден, незабавно се свържете с нас!.

Декларирани характеристики

Свързани продукти