плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Cabilock Органайзер Чекмеджета За съхранение на дрехи е 1 Комплект Сепаратор за Чекмедже Тапицерия Кутия Вагонкой на Клетъчната Стена на Кутията Тоалетни Кутии за Съх?

Cabilock Органайзер Чекмеджета За съхранение на дрехи е 1 Комплект Сепаратор за Чекмедже Тапицерия Кутия Вагонкой на Клетъчната Стена

BGN 3.33
 

Налично за поръчка
Сума

Процентни пункта, Изработени от висококачествен материал, latticework преграда може да се движи в съответствие с вашия шкаф и чекмедже.Постройте собствен отделение.Конструкция на решетката позволява да се сложи вътре, бельо, чорапи или други предмети.Лесно можете да го поставите в кутията си, гардероб, скрин или под легло.Широко приложение.Идеален за съхранение на бельо, чорапи, вратовръзки, сутиени, леггинсов и т.н., Той може ефективно да организира малки предмети и да стане креативен интериор на вашия дом. Полипропиленови окото разделители премиум-клас могат да се местят според вашите шкаф и чекмедже.Постройте собствен отделение.Конструкция на решетката позволява да се сложи вътре, бельо, чорапи или други предмети.Лесно можете да го поставите в кутията си, гардероб, скрин или под легло.Широко приложение.Идеален за съхранение на бельо, чорапи, вратовръзки, сутиени, леггинсов и т.н., Той може ефективно да организира малки предмети и да стане креативен интериор в дома ви.Описание на Тези дъски могат да бъдат свободно комбинирани, за да формират най-подходяща преграда за определен чекмедже, а също така можете да я поставите на друго място, вместо чекмедже.Классифицируйте бельо, чорапи, вратовръзки, шалове, сутиени, аксесоари, и т.н., Особености - Материал : - Произведени от висококачествени материали, разделители на окото може да се движи в съответствие с вашия шкаф и чекмедже. - Изграждане на свой собствен залив.Конструкция на решетката позволява да се сложи вътре, бельо, чорапи или други предмети. - Лесно можете да го поставите в кутията си, гардероб, скрин или под легло. - Широко приложение.Идеален за съхранение на бельо, чорапи, вратовръзки, сутиени, леггинсов и т.н. - може ефективно да организира малки предмети и да стане креативен интериор в дома ви.Пратката включва 1 х комплект разделители за чекмеджета.

Декларирани характеристики

Свързани продукти