плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Защитен калъф NONOCK за Nintendos Switchs, Игрални конзоли Pattern Switchs със защита от надраскване, Защитен от падане на КОМПЮТРИ от Пет части, Ръчно изземване в твърда кутия за кл?

Защитен калъф NONOCK за Nintendos Switchs, Игрални конзоли Pattern Switchs със защита от надраскване, Защитен от падане на КОМПЮТРИ от

BGN 2.00
 

Налично за поръчка
Сума

Твърд калъф за PC Nintendos Switchs е точен отвор за директно зареждане.Твърд калъф за PC Nintendos Switchs е точен отвор за директно зареждане.Лесен за работа : калъф е лесен за инсталиране и отстранява за игрови конзоли Nintendos. 【Описание на материала】 Този твърд калъф за PC Nintendos Switchs осигурява пълна защита на основната конзола, joy-cons и на екрана, е предпазва вашето устройство от ежедневните падания, удари, драскотини, прах. 【Приложим сценарий】 Приложим за защитна обвивка игрова конзола Nintendos Switchs, не се прилага към Switchs lite.Описание на продукта Точен силует : Разработен специално за ключове Nintendos, калъф е подходящ за вашето устройство.Той е много лек, щик много добре подогнан в размер, както разъемная дизайн е лесен за инсталиране и отстраняване.Пълна защита на опаковката, силна и защитена от падане; защита от масла и на замърсяване, незалепваща пръстови отпечатъци; за здрав и дълъг живот, идеален за продължителна употреба. 【Характеристики на продукта】 Разработен специално за вашите ключове Nintendos, калъф е подходящ за вашето устройство.Специални примечанияэти данни за размера се дължи на различни методи за измерване на поръчката в рамките на 1 см е нормално. 【Структура аксесоари】 Този твърд калъф за Nintendos Switchs се състои от пет части на корпуса на конзолата Switchs с 2 вградени капаци за улавяне + 2 основания за улавяне + делото за хост.Чудесен подарък ще се превърне в перфектният избор за вашите близки, хубаво отделете време, за вашата съпруга, приятелка, съпруга, човек или дете.Ние ви препоръчваме да се изясни модел и размер на игралното устройство, преди да купите. 【Характеристики на продукта】 Разработен специално за вашите ключове Nintendos, калъф е подходящ за вашето устройство.Инструкции за пране, подходящи за корпуса на конзолата Nintendos Switchs, не е за ключове lite.Информация за продукта В комплекта съдържа : 2 капачки за писалки + 2 долни капаци за писалки + делото за хост.Украсете игралното време на вашата съпруга, приятелка, съпруга, човек или дете на висококачествени, екологично чисти и носимым калъф за PC Switchs. 【Структура аксесоари】 Този твърд калъф за Nintendos Switchs се състои от пет части на корпуса на конзолата Switchs с 2 вградени капаци за улавяне + 2 основания за улавяне + делото за хост.it препоръчително да се изясни модел и размер на игралното устройство, преди да купите.

Декларирани характеристики

Свързани продукти