плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Лампа за мигли и нокти Cross Foot, Лампа с 5-кратно увеличение и ролки, Регулируеми и Завъртане на Вертикална Лампа за красота Татуировки (Цвят: бял)

Лампа за мигли и нокти Cross Foot, Лампа с 5-кратно увеличение и ролки, Регулируеми и Завъртане на Вертикална Лампа за красота Татуировки

BGN 3.00
 

Налично за поръчка
Сума

【Прахоустойчив калъф】 Благодарение на специален пылезащитному чехлу той може ефективно да защити лупа и да се предотврати попадането на прах или на други елементи на обектива. 【Увеличительный лампа】 на 5-кратно увеличително стъкло с висока разделителна способност, ясно се увеличава всеки детайл на кожата, изображението не е нарушена, така че лесно можете да направите грим и грижи.Осветление и увеличаване на дизайн "две в едно", референтната група може да отговори на вашите различни нужди от различни ъгли на 5-кратно увеличително стъкло с висока разделителна способност, ясно се увеличава всеки детайл на кожата, изображението не е нарушена, лесен грижи за грим Светлина е мека и не ослепителен, той може да предпази очите, премахване на умората на очите, и той не се нагрява дори и след продължителна употреба, Пластмасов корпус, бързо разсейване на топлина, защита от падане и трудна деформация, здрав и практичен въртящо се основа на 360 °, без ролка, лесен за преместване и стабилна стабилен източник на мека светлина, без синьо сияние, увреждане, липса на увреждане на очите Благодарение на специален пылезащитному чехлу, той може ефективно да защити лупа и да се предотврати попадането на прах или други елементи от надраскване на стъклото Скоба нашия торшера е проектиран като регулируема тръба, която ви позволява лесно да регулирате височината и ъгъла на наклона, лесен за работа, има висока носеща способност, не е лесно да се промъкнат с превключвател на led осветление, управление на един ключ, лесен и удобен конектор от алуминиеви сплави, устойчиви на висока температура, стабилен и издръжлив. Референтната група може да бъде монтиран под различни ъгли в зависимост от вашите различни нужди. 【Регулируема】 Нашия скоба за торшера разработен с регулируема тръба, която може лесно да се регулира височината и ъгъла на наклона, е лесен за работа, има висока носеща способност, не е лесно слайдове. 【Регулируема】 Нашия скоба за торшера разработен с регулируема тръба, която може лесно да се регулира височината и ъгъла на наклона, е лесен за работа, има висока носеща способност, не е лесно слайдове.【Компактен дизайн】 Дизайн осветление и увеличаване на "Две в едно", силна лост може да бъде поставен под различни ъгли в зависимост от вашите различни нужди. 【Компактен дизайн】 Дизайн осветление и увеличаване на "Две в едно", силна лост може да бъде поставен под различни ъгли в зависимост от вашите различни нужди. Ако той не може да бъде инсталиран правилно, моля, веднага се свържете с нас 3. Поради различните измервателни инструменти, моля, се допуска отклонение на измерване на 1-3 мм 2. 【Защита на очите】Светлина е мека и не ослепителен, можете да защитите очите и премахване на умората на очите, дори и ако го използвате в продължение на дълго време, той не се нагряват. Поради различни дисплеи.

Декларирани характеристики

Свързани продукти