плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Wanxing Декоративно led Полумесец Облак и Звезда Нощни Светлини Лампа за Палатка Знаци за Букви и за Декорация на Детска Стая Подаръци за деца (Облак Луната и Звездата)

Wanxing Декоративно led Полумесец Облак и Звезда Нощни Светлини Лампа за Палатка Знаци за Букви и за Декорация на Детска Стая Подаръци

BGN 1.33
 

Налично за поръчка
Сума

Уникален дизайн -ночники за детска стая безжичен, работят на батерии, безопасни и удобни, с ключ за включване и изключване на задния панел. Достига внимание и достига мнения като кулминацията на вашата сватба, партита, специални събития и т.Мека яркост-лампа wanxing cloud star marquee moon light, с мек цвят, отличен за декорация и като нощно стенни свещника за момичета в детската стая, придава елегантен блясък, когато ги поставете в хола, детска стая за момичета и така нататък. Се използва като ежедневна домашен интериор, чудесно за подвесного декор на детска, полицата рафтове, панорамни прозорци, детска стая или като подпори за фотография.Идеалният подарък за деца или на дамите за Коледа, Нова година, рожден Ден, парти, презентация, специални поводи и т. Осветите къщата си "Луна", "звезда" и "облак" 1.Източник на захранване-Безжична настолна лампа night light, захранван с батерии, необходими са 2 батерии тип АА, безопасно и удобно.Идеалният подарък за деца или на дамите за Коледа, Нова година, рожден ден, парти, презентация, специални поводи и т. интериор под формата на малка звездичка туинкъл туинкъл, стенен декор за детска облак.Източник на захранване-Безжична настолна лампа night light, захранван с батерии, необходими са 2 батерии тип АА, безопасно и удобно.

Декларирани характеристики

Свързани продукти