плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
държач за карти elago - Безопасен в чантата си за телефон, Ултра-държач за карти на гърба на телефона е 3 М Залепваща идентификация карта за iPhone, Galaxy, както и повечето см?

държач за карти elago - Безопасен в чантата си за телефон, Ултра-държач за карти на гърба на телефона е 3 М Залепваща идентификация карта

BGN 5.33
 

Налично за поръчка
Сума

【НЯМА ОБЕМ】 Уморени от това тромаво в чантата или портмонето?Просто поставете си за самоличност и кредитна карта в джоба за карти elago - и сте готови за работа!. 【СЪХРАНЕНИЕ】 Две карти могат да бъдат удобно и безопасно да се съхранява вътре в своята практика.Извличане на карти е лесно, благодарение на една малка вырезу на дъното на своята практика. 【МАТЕРИАЛ】 Джоб за карти изработен от устойчив силикон, който осигурява допълнително сцепление, но не влошава ергономичен своята практика.Силикон ще запази формата си и ще попречи на карти от загуба. 【ИНСТАЛИРАНЕ на】 Просто махнете отметката от самозалепваща се капака и залепете калъф за всеки калъф за телефон.Почти всеки телефон е съвместим с джоб за карти elago. 【СЪВМЕСТИМОСТ】 Поддържа всички смартфони и таблети с размер, достатъчен за поставяне на кредитна карта - почти всички смартфони и таблети.На притежателя на картата.

Декларирани характеристики

Свързани продукти