плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Синьо Цвете Платно, монтиран на стената Арт Принт, Ретро Цветя Ботаническата Декор, Античен Плакат с Ботаникой, Син Тон, Утринна Слава, Водна Лилия, Зюмбюл, Тинтява, ?

Синьо Цвете Платно, монтиран на стената Арт Принт, Ретро Цветя Ботаническата Декор, Античен Плакат с Ботаникой, Син Тон, Утринна Слава,

BGN 44.69
 

Налично за поръчка
Сума

За разлика от някои по-евтини плакати, отпечатани на тънка хартия, като бръснач, нашия плакат, отпечатани на висококачествени художествени мастило и е изработена от екологично чисти 100% абсолютно ново платно, той е водоустойчив, дълготраен. (нашият плакат не съдържа рамки за снимки, така че трябва да се подготви рамка, в която искате да поставите нашите стоки. Възхитителен размер на художествената печат : Тези стенни художествени плакати идват размер 8x10 инча (20 * 25 см), общо 4 бр.Тези картини с цветя на изкуството, които ще донесат си положителна нагласа в нашите картини и ще укрепи духа си, навсякъде.Тези стенни щампи ще се превърне в идеален завършващ щрих за всяко помещение.(Идеален за всички места : хол, йога студио, фитнес зала и т.Добър избор за декорация : Комплект от 4-те "Сини цветя Определени" - Цветни ботанически репродукции на картини от 19-ти век майстор на живописта и ботаника на Пиер Определени (1759-1840), придворен художник на кралица Мария-Антоанета.Те са устойчиви на прах и да се гарантира, че те продължават дълго. (нашият плакат не съдържа рамки за снимки, така че трябва да се подготви рамка, в която искате да поставите нашите стоки. На второ място, след като видя нашата мотивирующую художествена картина, вие винаги ще помни да се усърдно и винаги продължи да се усмихва, постепенно вие благодарете на себе си за всичко, което ви се е струвало.За разлика от някои по-евтини плакати, отпечатани на тънка хартия, като бръснач, нашия плакат, отпечатани на висококачествени художествени мастило и е изработена от екологично чисти 100% абсолютно ново платно, той е водоустойчив, дълготраен.Тегло : Около 0,1 килограм Комплект от 4 парчета, без рамка., рамка в комплекта не са включени.Това ще даде на вашите картинам положителна нагласа и ще укрепи духа си, навсякъде. Възхитителен размер на художествената печат : Тези стенни художествени плакати идват размер 8x10 инча (20 * 25 см), общо 4 бр.Лесна за употреба : лесно да вмъкнете Снимка в рамка за снимки, както и лесно украсяват и за украса на вашия дом, изпълнен с жизнена сила, само за няколко минути.

Декларирани характеристики

Свързани продукти