плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Куки Hemoton Circle 2 елемента, Кукички за ключове, Куки за дрехи, Стенни Куки, Закачалка за дрехи, Закачалка за Шапки, Закачалка за Кърпи, Стенни Куки, Декоративни Куки, Сте?

Куки Hemoton Circle 2 елемента, Кукички за ключове, Куки за дрехи, Стенни Куки, Закачалка за дрехи, Закачалка за Шапки, Закачалка за

BGN 3.33
 

Налично за поръчка
Сума

кука за гъба, без пробиване на стената лепкава кука почти може да отговори на ежедневните нужди на семейството. кука за баня е Изработен от висококачествен материал, който е траен и е безопасен за продължителна употреба. кука за роба е Лесен за използване и няма да навреди на стени, не трябва да нокти и тренировка.Куки се използват широко като куката за дрехи, кука за ключове, куки за картини и куката за хавлиени кърпи / хавлии, баня, кухня.Заредете куки със силна адгезией, им е трудно отвалить. кука за гъба без перфорация, лепкава кука за стени почти може да отговори на ежедневните нужди на семейството. кука за баня е Изработен от висококачествен материал, който е траен и е безопасен за продължителна употреба. кука за роба е лесен за използване и няма да навреди на стени, не трябва да нокти и тренировка.Куки се използват широко като куката за дрехи, кука за ключове, куки за картини и куката за хавлиени кърпи / хавлии, баня, кухня.Заредете куки със силна адгезией, им е трудно отвалить.Описаниемодернистский дизайн - ясен и вечния дизайн украсява стените, а прост функционален кука, разположен в рецепцията на хотела, за да гарантира ред.Свободно създавайте всеки стил на дизайн - много различни цветове може да се адаптира към вашите нужди, да вземе със себе си у дома или да създадете ослепителен цвят в домашни условия.Характеристики - Цвят : Случаен цвят. - Материал : холоднокатаный листа и лепило. - Размер : около 6,00 X6,00 X2,50 см/2,36 X2,36 X0,98 инча. - Заредете куки със силна адгезией, им е трудно отвалить. - Изработени от висококачествен материал, който е здрав и безопасен за продължителна употреба.- Куки се използват широко като куката за дрехи, кука за ключове, куки за картини и куката за хавлиени кърпи / хавлии, баня, кухня, - лесен за употреба и няма да навредят на вашите стени, не трябва да прибивать пирони и тренировка. - Липсата на пробивающего стената лепкава куката може на практика да отговарят на ежедневните нужди на семейството.Пратката включва 2 х входовете на задните куката.

Декларирани характеристики

Свързани продукти