плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Pufguy S-Образна Кука Обрат Дизайн Закачалка За Чанти от Куки Закачалка за Чанти Шкаф Прът, Кука за Окачване на Чанти Чантата си Колан, Шапка, Дрехи, Шалове Раници-10шт (З?

Pufguy S-Образна Кука Обрат Дизайн Закачалка За Чанти от Куки Закачалка за Чанти Шкаф Прът, Кука за Окачване на Чанти Чантата си Колан,

BGN 8.53
 

Налично за поръчка
Сума

? На помещение и включва : 10 бр. куки, дължина 4,36 инча, златист цвят. ?Материал : желязо. ? Повърхността на куката е направена от мека гума, която предотвратява появата на чанти, облекло и други на драскотини. ?Специалната S-образна завъртане конструкция позволява да закачите чантата или дрехите вертикално в шкафа, спестяване на място и като я прави удобна при избора. ?Тези закачалки може да се използва за окачване, портмонета, колани, чанти, вратовръзки, дънки, шалове, кърпи / хавлии и много други.Характеристики : 1. Изработен от висококачествено желязо, сверхпрочный и твърд, здрав и издръжлив 2. На повърхността се измъкне от мека гума, мека, за да се предотврати появата на чанти, облекло и други на драскотини.Технически характеристики : Материал : желязо Цвят : златен Обща дължина : 110,7 мм/4,36 " ? Осъществяване Съдържание : 10 х куки Забележка : поради ръчно измерване и проблеми с дисплея или осветление може да бъде грешки в размер и различия в цвета, да се надяваме на разбиране.

Декларирани характеристики

Свързани продукти