плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Отшелушивающая Маска За Лице, Маска за премахване на черни Точки с Каолиновой Глина, Маската за Грижа за кожата на Лицето с Четка, Дълбоко Почистваща Маска-Пилинг н?

Отшелушивающая Маска За Лице, Маска за премахване на черни Точки с Каолиновой Глина, Маската за Грижа за кожата на Лицето с Четка, Дълбоко

BGN 2.33
 

Налично за поръчка
Сума

【 МАСКА ЗА ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ на КОЖАТА】Маска за премахване на черни точки с каолином може да се използва за отстраняване на дълбоко упорити замърсявания и петна, блокирани в порите на кожата, премахване на черни точки от челото, на носа, на челюстта или бузите, опазване на лицето гладка и нежна.Идва с пискюл, за да се улесни нанасяне на маска на лице. 【МНОГО УСПОКОЯВАЩ И ОВЛАЖНЯВАЩ】 Натурални растителни екстракти, като chamomilla Recutita, Rosmarinus officinalis и Centella Asiatica, овлажняват, УСПОКОЯВАТ и защитават кожата, като едновременно с изчистването на излишните мазнини, за да се балансира и възстанови сияйна кожа. 【БЕЗОПАСНИ и ЕСТЕСТВЕНИ СЪСТАВКИ】 Изработени от безопасни и естествени съставки, като каолиновая глина, лайка рекутита, розмарин officinalis, центелла азиатски, маска-пилинг внимателно и без дразнене премахва замърсяванията от кожата. 【Идеален ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА】 Подходящ за всички типове кожа. мазна, суха, смесена кожа, както за мъже, така и за жени.Той не боли и не раздражит кожата, дори и при продължителна употреба. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 След ежедневно почистване топла кърпа и нанесете върху Т-образен област, за да се отворят порите.Нанесете необходимото количество маска върху лицето за 15-20 минути.Внимателно отстранете маската от горе до долу. Изплакнете лицето с топла вода.СЪВЕТИ за СОГРЕВАНИЮ : Моля, направете малък тест преди да се използва, за да се гарантира липсата на алергия.

Декларирани характеристики

Свързани продукти