плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Калъф за телефон Lipvina iPhone 11 с държач за карти и пръстен, RFID Блокиране на Седалките-книжки от кожа с панти капак за жени и мъже, Шкаф-поставка, Калъф с магнитна закопча?

Калъф за телефон Lipvina iPhone 11 с държач за карти и пръстен, RFID Блокиране на Седалките-книжки от кожа с панти капак за жени и мъже,

BGN 3.00
 

Налично за поръчка
Сума

♥ Топло напомняне - е съвместимо само с i Phone 11. ♥ Поставка с въртящ се на 360 ° пръстен : вграден държач с възможност за завъртане на 360 ° за пръстените на пръстите на краката осигурява удобно задържане и управление с една ръка.Титуляр с пръстен осигурява допълнително сцепление, което намалява вероятността от изпускане на телефона и да го смачка, както и може да се използва като стойка за четене, гледане на филми, сърфиране в уеб страници и на лична комуникация с приятели, осигуряване на силна връзка. ♥ Практични седалките-държачи за карти с 3 слота за карти, в които лесно да поставите и извадите вашите дневни карти от съществено значение, както и надеждно съхраняване на документи за самоличност, кредитни карти и малко пари, не с представянето на портфейла на улицата.Двойна магнитна закопчалка предпазва карта вътре и не се разкрива. Защелкивающаяся бутон е идеален за защита на вашите неща. ♥ Калъф за телефон е проектиран така, че да бъде на 1,8 мм по-горе на дисплея и обектива на камерата, което може ефективно да защити вашият телефон от чакъла и драскотини и ежедневното износване и разкъсване. ♥ Квадратна защита за тежки условия на работа : Нашият продукт осигурява максимална защита на вашето устройство, като се гарантира неговата безопасност от драскотини, падания и други видове щети.Благодарение на трайни материали и стабилна конструкция, можете да сте сигурни, че вашето устройство ще остане невредим и функционални.Разнообразие от цветове за вашата ежедневна рокля и в съответствие с вашия вкус.

Декларирани характеристики

Свързани продукти