плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Сгъваеми Калъфи за Google Pixel 6 Case, Dg.ing 2 В 1 чанта за носене-за награда в Ретро стил от естествена телешка кожа, Магнитна Флип калъф, Тънък калъф За Google Pixel 6, С държач за ка?

Сгъваеми Калъфи за Google Pixel 6 Case, Dg.ing 2 В 1 чанта за носене-за награда в Ретро стил от естествена телешка кожа, Магнитна Флип

BGN 12.36
 

Налично за поръчка
Сума

Подвижна дизайн 2 в 1 : Специално проектиран за Google Pixel 6 чанта-портфейл за телефон на подвижни магнити : за удобство на вътрешния капак на телефона може да се отделят от чантата си и използва отделно.Кожен калъф за телефон от премиум-клас : фабрика от естествена кожа с отрязани от телешка кожа; Вътрешна подвижна чанта за мобилен телефон, изработен от кожа + твърда пластмаса с гъвкав TPU.РАМКИ за пълна защита на дограма, луксозна и трайно.Калъф с ПЪЛНА защита : калъф предпазва вашия телефон от надраскване, удари и други изгаряния, в чантата за съхранение на кредитни карти и пари в брой, както и поставка за посещение, за да освободи ръката си по време на гледане и четене.Класически и професионален дизайн; Пълен достъп до всички функции (камера, високоговорители портове и бутони).Магнитен калъф : Здрава магнитна закопчалка-бутон осигурява безопасността на всички ваши карти, пари и мобилен телефон. Свалящ-джобен формат 2 в 1 за Google Pixel 6 1. Функция на чантата : 3 слота за ID / на кредитни карти, 1 джоб за пари, специално проектирани за Google Pixel 6. 2. Сменяем калъф за телефон : фина задната част на кутията на телефона е здраво закрепена, но лесно да се свали. 3. Флип калъф предпазва вашия телефон от надраскване, прах, удари и други щети, причинени от ежедневна употреба. 4. Изрезки от списания.Лесен достъп до всички портове и бутони.Материал : Висококачествена разделени воловья кожа Режим капаче : Магнитна стрелба Дизайн : Чанта-портфейл с панти капак + делото на Помещение включва : 1 х калъф.

Декларирани характеристики

Свързани продукти