плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Colorlife 30 на Опаковките на Куки за захващане на Средни Куки S-образна форма, Тежки Метални Висящи на Куки, Куки за Кухненски съдове, Куки за шкаф за Висящи Саксии, Тиган?

Colorlife 30 на Опаковките на Куки за захващане на Средни Куки S-образна форма, Тежки Метални Висящи на Куки, Куки за Кухненски съдове,

BGN 2.67
 

Налично за поръчка
Сума

Куки за закачалки Colorlife S са изработени от висококачествена неръждаема стомана, достатъчно здрави и са безопасни, не се страхува да навредят на ръцете и поцарапаться.С помощта на тези куки S-образна форма може да виси на тях кухненски прибори, тенджери, тигани, лъжици, чаши за кафе, прибори, чаши, чанти, кърпи, растения, градински инструменти, ключове, портфейли, шапки, колани, шал, кърпа, дрехи и така нататък.Тези висящи на куки може да се използва широко в кухнята, в килера, баня, дневна, офис, работилница и гараж.Вземете всичко, което е в обсега на ръцете, спестете си ценно време. [Здрав и безопасен] Куки за закачалки Colorlife S са изработени от висококачествена неръждаема стомана, достатъчно здрави и са безопасни, не се страхува да навредят на ръцете и поцарапаться. [Проста организация] С помощта на тези куки S-образна форма може да виси на тях кухненски прибори, тенджери, тигани, лъжици, чаши за кафе, прибори, чаши, чанти, кърпи, растения, градински инструменти, ключове, портфейли, шапки, колани, шал, кърпа, дрехи и така нататък. [Широкото прилагане на] Тези висящи на куки може да се използва широко в кухнята, в килера, баня, дневна, офис, работилница и гараж.Вземете всичко, което е в обсега на ръцете, спестете си ценно време. [Лесна за употреба] Просто прикрепете куки на рафтовете и огради в стените, без пробиване на дупки или инструменти за монтаж.Отвори два размера, за да отговорят на различните нужди.Голям края подходящ за полюси с диаметър, не по-1,02 инча (26 мм), а малкият е краят на подходящ за полюси с диаметър, не по-0,31 инча (8,5 мм). [Ценен набор] В комплект 30 метални куки S-образна форма (натоварване на всяка кука : 22 кг), много ценни и практични, им е достатъчно, за да замени една покупка може да бъде достатъчно, за много дълго време. [Здрав и безопасен] Куки за закачалки Colorlife S са изработени от висококачествена неръждаема стомана, достатъчно здрави и са безопасни, не се страхува да навредят на ръцете и поцарапаться. [Проста организация] С помощта на тези куки S-образна форма може да виси на тях кухненски прибори, тенджери, тигани, лъжици, чаши за кафе, прибори, чаши, чанти, кърпи, растения, градински инструменти, ключове, портфейли, шапки, колани, шал, кърпа, дрехи и така нататък. [Широкото прилагане на] Тези висящи на куки може да се използва широко в кухнята, в килера, баня, дневна, офис, работилница и гараж.Вземете всичко, което е в обсега на ръцете, спестете си ценно време. [Лесна за употреба] Просто прикрепете куки на рафтовете и огради в стените, без пробиване на дупки или инструменти за монтаж.Отвори два размера, за да отговорят на различните нужди.Голям края подходящ за полюси с диаметър, не по-1,02 инча (26 мм), а малкият е краят на подходящ за полюси с диаметър, не по-0,31 инча (8,5 мм). [Ценен набор] В комплект 30 метални куки S-образна форма (натоварване на всяка кука : 22 кг), много ценни и практични, им е достатъчно, за да замени една покупка може да бъде достатъчно, за много дълго време.

Декларирани характеристики

Свързани продукти