плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Aumeko Етаж Се Разкрива Мечи Фон За Душата На Детето С Балони За Малки Момчета И Момичета Неутрален Фон Златен Блясък Кафяво Плюшено Мече Етаж Се Разкрива Фонове, Деко?

Aumeko Етаж Се Разкрива Мечи Фон За Душата На Детето С Балони За Малки Момчета И Момичета Неутрален Фон Златен Блясък Кафяво Плюшено

BGN 0.33
 

Налично за поръчка
Сума

? Размер : 7 (Ш) x 5 (В) фута (82 инча ширина x 59 см височина).Изпращане в сгънат вид.В комплекта не са включени стойка, скоби и джоб за въдици. ? Материал : безшевни, неотражающая, здрава, лека кърпа, за професионалната фотография, той не може да пере, да има разлика в цвета. ? Случаи : Използва се за душата на дете, рожден ден, сватба, душата младоженци, декор на стени, видеозаснемане, украса на маса за торта, парти на открито, подпори facebook.На този фон е идеален за прекрасна декорация на партита и ще се превърне в хит вашето парти или събитие.Това е добър избор!. ? Характеристики : Добро качество на печат, дигитален печат с висока разделителна способност, атрактивен дизайн, разумна цена, реалистични цветове.Ако искате да персонализирате, моля, свържете се с мен. ? Топли пътувания : Ако при получаване на заднике има гънки, моля, прогладьте задната част при най-ниска температура, не гладьте предната част на декор.Или се разточва патрон в рамките на 2-4 дни.Бръчките ще бъдат намалени.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с мен.Информация за опаковката : 1. Само един фон (не включва поставка, дупка, джоб или скоби). 2. Материал : Професионален фон от винил плат econ, фотография, са лесни за носене и виси, здрав, ярки цветове и не се показва. 3. Случаи : Детски душ, рожден ден, сватба, душ за младоженци, фотография новородени, украса за партита, аксесоари за фестивални събития, фотосесии vedio, подпори за фотобудки. 4. Настройки : Ако искате да промените фона, моля, свържете се с нас и съобщете в центъра за обслужване на клиенти, какъв вид съдържание ви е необходимо за настройка.Това ще е малко по-скъпо стандарт.Ние ще работим за вас в рамките на 24 часа.Начини на използване : 1. Използвайте скоби за захващане към щанда за снимки 2. Използвайте самозалепващи куки, които временно се прикрепят към стената. 3.To при заснемане на съхранявайте известно разстояние до фона.Забележка : 1. Ще гънки, защото той идва в сгънат вид.Не се притеснявайте, това няма да повлияе на използването. 2. Внимателно прогладьте облегалката с помощта на ниска временна. 3. Плътно навивам го в бутилката в продължение на 1-2 дни. 4. Поради различни настройки на монитора на компютъра цвят може да се различават малко от изображението.

Декларирани характеристики

Свързани продукти