плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
VORCOOL Удобни 18 бр. Пластмасови кукички за завеси за душ под формата на Рози, Декор, Контур за драпиране, скоба, Плъзгащи се пръстени, Закачалки (зелено, синьо, лилаво, б?

VORCOOL Удобни 18 бр. Пластмасови кукички за завеси за душ под формата на Рози, Декор, Контур за драпиране, скоба, Плъзгащи се пръстени,

BGN 1.33
 

Налично за поръчка
Сума

Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Изработени от висококачествена пластмаса, кукички за завеси за душ са трайни, леки и лесни за употреба.Без триене, плавно и тихо плъзгане.Подходящ за баня, баня, дрешник, гардеробна и т.н. С-образна форма, може лесно и свободно да се плъзгат.Той притежава отлична способност за разтягане, и му е трудно да се прекъсне.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Изработени от висококачествена пластмаса, кукички за завеси за душ са трайни, леки и лесни за употреба.Без триене, плавно и тихо плъзгане.Подходящ за баня, баня, дрешник, гардеробна и т.н. С-образна форма, може лесно и свободно да се плъзгат.Той притежава отлична способност за разтягане, и му е трудно да се прекъсне.Описание Изработени от висококачествена пластмаса куки за завеса за душ са трайни, леки и лесни за употреба.С-образна форма, с розов интериор може лесно и плавно да се плъзга.Той притежава отлична способност за разтягане, и му е трудно да се прекъсне.Подходящ за баня, баня, дрешник, килер и др Функция - Цвят : Зелен, син, лилав, Бял, розов и бежов.- Материал : PP.- Размер : около 8x2,9x3,5 см - Куки за завеса за душ, изработени от висококачествена пластмаса, те са трайни, леки и лесни за работа.- Без триене, плавно и тихо плъзгане.- С-образна форма може лесно и плавно да се плъзга.Той притежава отлична способност за разтягане, и му е трудно да се прекъсне.- Подходящ за баня, баня, дрешник, килер и др-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пратката включва 18 х куки за завеса.

Декларирани характеристики

Свързани продукти