плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Google Pixel 3A XL Кожен Портфейл Портфейл с цип Подвижни Отделения за карти на Притежателя Флип Калъф с Магнитна Каишка за Китката, Дръжка устойчив на удари Калъф Джоб на ?

Google Pixel 3A XL Кожен Портфейл Портфейл с цип Подвижни Отделения за карти на Притежателя Флип Калъф с Магнитна Каишка за Китката,

BGN 3.00
 

Налично за поръчка
Сума

1. Специално проектиран калъф-портфейл с цип за Google Pixel 3 A XL.Висококачествена воловья кожа, ръчна изработка на ретро-дизайн. 2. Подвижна дизайн на чантата : 11 слотове за карти + 3 слота за пари в брой + 1 слот за монети с цип.Това е не само калъфче за телефон, но и голям портфейл.Подкрепа за настаняване самоличност, кредитни карти, визитки, транспортни карти, известно количество пари и монети.Можете да носите необходимите карти и пари в брой без раницата си, когато излизате навън. Разглобяема конструкция 3.2 в 1 : към портфейла е закрепена подвижна калъф за телефон.Ультратонкую задния панел може да се използва отделно, когато се снимат, да отговорите на повиквания, вижте видео безжична зареждане, когато сте у дома, на предприятието или на закрито, Слот за карта чантата ви позволява да съхранявате всички карти, монети и мъничко, не е нужно дълго да се получи карта от голяма раница. 4. Конструкция с магнит и цип : между слотовете за карти предвидена магнитна обтегач, предотвращающая загуба на карти. Вградени магнити на гърба на капака и чантата предотвратяват падането на телефона и драскотини.Цип гарантира, че всички важни неща сигурно ще си останат вътре. 5. Пълна защита на корпуса : затваря всички четири ъгъла на вашия i Phone и разполага с повдигнати ръбове, за да се предотврати надраскване на екрана.Магнитна скоба осигурява бързо монтиране и достъп, удобна поставка ви позволява да гледате видеоклипове или да разглеждате уеб страници. 1. Специално проектиран калъф-портфейл с цип за Apple i Phone Google Pixel 3 A XL.Висококачествена воловья кожа, ръчна изработка на ретро-дизайн. 2. Подвижна дизайн на чантата : 11 слотове за карти + 3 слота за пари в брой + 1 слот за монети с цип.Това е не само калъфче за телефон, но и голям портфейл.Подкрепа за настаняване самоличност, кредитни карти, визитки, транспортни карти, известно количество пари и монети.Можете да носите необходимите карти и пари в брой без раницата си, когато излизате навън. Разглобяема конструкция 3.2 в 1 : към портфейла е закрепена подвижна калъф за телефон.Ультратонкую задния панел може да се използва отделно, когато се снимат, да отговорите на повиквания, вижте видео безжична зареждане, когато сте у дома, на предприятието или на закрито, Слот за карта чантата ви позволява да съхранявате всички карти, монети и мъничко, не е нужно дълго да се получи карта от голяма раница. 4. Конструкция с магнит и цип : между слотовете за карти предвидена магнитна обтегач, предотвращающая загуба на карти. Вградени магнити на гърба на капака и чантата предотвратяват падането на телефона и драскотини.Цип гарантира, че всички важни неща сигурно ще си останат вътре. 5. Пълна защита на корпуса : затваря всички четири ъгъла на вашия i Phone и разполага с повдигнати ръбове, за да се предотврати надраскване на екрана.Магнитна скоба осигурява бързо монтиране и достъп, удобна поставка за крака позволява да гледате видеоклипове или да разглеждате уеб страници.

Декларирани характеристики

Свързани продукти