плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Въведете Banksy и Графити Поп-Маратонки, Платно, Стенно Изкуство За магазин, Игрална стая, Стръмни декорация за стая в Общежитието, Подарък с Абстрактни Щампи За двойк?

Въведете Banksy и Графити Поп-Маратонки, Платно, Стенно Изкуство За магазин, Игрална стая, Стръмни декорация за стая в Общежитието, Подарък

BGN 2.33
 

Налично за поръчка
Сума

? ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Печат с висока резолюция върху платно, с високо качество, устойчивост на uv радиация, водоустойчивост, устойчивост на избледняване, лесен за почистване с кърпа. ? ИДЕИ за ПОДАРЪЦИ : Направете изискан подарък на семейството си и на приятелите си за годишнина или празник. и може да украсяват пространството, така е създадена марката Pveror, направи много хубави подаръци приятел, семейството или любимия човек. ? ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Печат с висока резолюция върху платно, с високо качество, устойчивост на uv радиация, водоустойчивост, устойчивост на избледняване, лесен за почистване с кърпа. ? РАЗМЕР ДЕКОР на ХЛАДНО СТАЯ : (16x24 инча) Надеждно опаковани в картонена кутия, включително и аксесоари за окачване, готов за подвешиванию.

Декларирани характеристики

Свързани продукти