плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
GAGADUCK Пъстри Цветя, Птици и Пеперуди с Подут Джоб За Телефон Мобилен Телефон Стикер На Картата Чантата си Ръкав Притежател на кредитна карта за самоличност е Съвмес?

GAGADUCK Пъстри Цветя, Птици и Пеперуди с Подут Джоб За Телефон Мобилен Телефон Стикер На Картата Чантата си Ръкав Притежател на кредитна

BGN 24.75
 

Налично за поръчка
Сума

☺ Практичен дизайн и здрава адхезия : Удобен джоб за мобилен телефон, произведен от полиуретанова материал, което осигурява дълъг живот на използване и лекота при почистване.Той може да се приклеиваться към корпуса на мобилен телефон и други предмети с помощта на трайно лепило. особено по време на тренировка, на пътуване, във фитнеса, на движение. ☺ Атрактивни модели : специално Разработени за повечето мобилни телефони и таблети и други приложими елементи, мотиви върху тях ярки и наситени различни теми, като очарователни животни, необикновени морски обитатели, елегантни цветя, стръмни двигатели и т. ☺ Удобен и преносим : съответния размер и дебелина ръкави позволяват надеждно да закача го на всякакви предмети, не изглеждайки при този тежък или обемист. ☺ Оригинална и приятна идея за подарък : Благодарение на стилен и елегантен външен вид и практичному използване в ежедневния живот, те са идеален вариант за подарък за вашите семейства, приятели, колеги за рождения си ден, празничен подарък, награда на събитието, спомен за практикуване и е много икономичен за групи.

Декларирани характеристики

Свързани продукти