плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Куки за закачалки Homoyoyo Стенни Куки Куки за Пердета 4шт Диамантени Стенни Куки Куки за Стенни Закачалки Диамантена Стенни Закачалка Перфорирующий Кука Кука Винт Ср?

Куки за закачалки Homoyoyo Стенни Куки Куки за Пердета 4шт Диамантени Стенни Куки Куки за Стенни Закачалки Диамантена Стенни Закачалка

BGN 2.67
 

Налично за поръчка
Сума

Crystal, цинк сплав.Куки за пердета, щори : Някои функции може да се използват платове, хавлии, палта, шапки, чанти, чадъри, чанта за дрехи.Стенни закачалка : Елегантен външен вид подчертае красотата на вашия дом.Стенен куки : Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Куки за закачалки : Идеално са подходящи за кухня, спалня, баня, всекидневна.Стенен куки : Модерен стил съчетан с повечето предмети от домашния декор и осигурява достатъчно място за закачане на предмети в коридора, перално помещение, баня и спалня.Crystal, цинк сплав.Куки за пердета, щори : Някои функции може да се използват платове, хавлии, палта, шапки, чанти, чадъри, чанта за дрехи.Стенни закачалка : Елегантен външен вид подчертае красотата на вашия дом.Стенен куки : Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Куки за закачалки : Идеално са подходящи за кухня, спалня, баня, всекидневна.Стенен куки : Модерен стил съчетан с повечето предмети от домашния декор и осигурява достатъчно място за закачане на предмети в коридора, перално помещение, баня и спалня.Осъществяване Списък 4 x куки Характеристики - Размер : Около 7,5x4,5x4,5 см Диамантени стенни куки. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока, стенни куки. - Материал : Кристал, цинк сплав. - Цвят : сребрист. - Елегантен външен вид комплимент за красотата на стенните закачалки на вашия дом. - за кухня, спални, баня, хол и т.н., Стенни куки за закачалки. - Отлично се съчетава с традиционните, класически или дори модерни тематични стаи Diamond Wall Hanger. - Много функции, може да се използва кърпа, хавлии, палта, шапки, чанти, чадъри, чанта за дрехи, - Модерен стил съчетан с повечето предмети от домашния декор и осигурява много място за закачане на предмети в коридора, перално помещение, баня и спалня.Информация за товарахэнгер крючит Благодарение на специален дизайн на повърхността, който прави къщата си така красив и высококлассным. Стенни закачалка с диаманти и уникален дизайн, класически занятие, което спестява пространство и придава чар на вашия дом и офис. куки за пердета Тези куки са изработени от кристал и с сплав, които са трайни и трудно ръжда.

Декларирани характеристики

Свързани продукти