плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
VTHF 5 бр. Стенен Държач за телефон без Перфорация, Самоклеящийся Стенен Държач за мобилен телефон с Куки, Штепсельная разклона за телефона, монтиран на стената Орган?

VTHF 5 бр. Стенен Държач за телефон без Перфорация, Самоклеящийся Стенен Държач за мобилен телефон с Куки, Штепсельная разклона за телефона,

BGN 2.67
 

Налично за поръчка
Сума

1. Подходящ за различни стенни инсталации, здраво се поставя на стената, не вреди на стената и се отличава с висока носеща способност, без следи при демонтирането. 2. Можете да го вмъкнете там, където желаете.Можете да го залепите в хола, кухнята, спалнята, банята, и му е по-удобно да се съхраняват.Опаковката съдържа 5 цветни скоби в съответствие с вашите нужди, използвайки висококачествени материали и дълъг срок на употреба. 3. Преди монтаж почистете стената, залепете двустранно самозалепваща се лента, поставете на притежателя на телефона и изчакайте 12 часа преди употреба.За да се подобри устойчивостта на притежателя на телефона, моля, непременно съхранявайте предмети или поставяйте телефона след 12 часа. 4. Стенен държач за телефона също може да бъде монтиран на стената титуляр с дистанционно управление, в който може да се съхранява, зарядни устройства, големи тави за сенки за очи, кабели за данни, ключове, пръстени, колиета и т.н., Да се съхранява най-дребните неща, повече няма да се притеснявате за това, че те ще бъдат загубени и запачкаются. 5. Купувайте без притеснения : Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим възможно най-бързо и ще дадем задоволителен отговор. 1. Подходящ за различни стенни инсталации, здраво се поставя на стената, не вреди на стената и се отличава с висока носеща способност, без следи при демонтирането. 2. Можете да го вмъкнете там, където желаете.Можете да го залепите в хола, кухнята, спалнята, банята, и му е по-удобно да се съхраняват.Опаковката съдържа 5 цветни скоби в съответствие с вашите нужди, използвайки висококачествени материали и дълъг срок на употреба. 3. Преди монтаж почистете стената, залепете двустранно самозалепваща се лента, поставете на притежателя на телефона и изчакайте 12 часа преди употреба.За да се подобри устойчивостта на притежателя на телефона, моля, непременно съхранявайте предмети или поставяйте телефона след 12 часа. 4. Стенен държач за телефона също може да бъде монтиран на стената титуляр с дистанционно управление, в който може да се съхранява, зарядни устройства, големи тави за сенки за очи, кабели за данни, ключове, пръстени, колиета и т.н., Да се съхранява най-дребните неща, повече няма да се притеснявате за това, че те ще бъдат загубени и запачкаются. 5. Купувайте без притеснения : Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим възможно най-бързо и ще дадем задоволителен отговор.Информация за продукта : Име на продукта : стенни поставка за зареждане на мобилен телефон; Материал на продукта : ABS; нето Тегло на продукта : около 45 г; Опаковка на продукта : найлонова торбичка; Характеристики на продукта : висококачествен материал, издръжлив; едно нещо, двойна употреба, удобно за съхранение.

Декларирани характеристики

Свързани продукти