плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Регулируема Здрава кука WFJDC самоклеящийся Стенен монтаж, без пробиване, Безшевни кука (Цвят: B размер: 37 * 7.5 * 3.2 см)

Регулируема Здрава кука WFJDC самоклеящийся Стенен монтаж, без пробиване, Безшевни кука (Цвят: B размер: 37 * 7.5 * 3.2 см)

BGN 1.00
 

Налично за поръчка
Сума

1. Куки за дрехи и рядные куки произведени от материал PS. 2. Перфектно се адаптира към различни сценарии и разширява функциите за съхранение на домашно стени. 3. Куката се регулира, и на бвп на куката и двойна кука може свободно да се сменят. 4. Силна лепливост, лесен за инсталиране и могат да издържат на натоварване 3 кг 5. Кука широк, размер на прижатия голяма, и той не ще навреди на дрехи при подвешивании. 1. Куки за дрехи и рядные куки произведени от материал PS. 2. Перфектно се адаптира към различни сценарии и разширява функциите за съхранение на домашно стени. 3. Куката се регулира, и на бвп на куката и двойна кука може свободно да се сменят. 4. Силна лепливост, лесен за инсталиране и могат да издържат на натоварване 3 кг 5. Кука широк, размер на прижатия голяма, и той не ще навреди на дрехи при подвешивании.Ключови моменти : 1. Куки за дрехи и рядные куки произведени от материал PS.2. Перфектно се адаптира към различни сценарии и разширява функциите за съхранение на домашно стени.3. Куката се регулира, и на бвп на куката и двойна кука може свободно да се сменят.4. Силна лепливост, лесен за инсталиране и могат да издържат на натоварване 3 кг 5. Кука широк, размер на въздействието голяма, и той няма да навреди на дрехи при подвешивании.описание : Размер : 37*7.5*3.2 смМатериал : рѕцвет : Както е показано В комплекта : Кука * 1только горната съдържанието на опаковката, с изключение на други продукти.Като инсталиране на продукта : 1. Преди да инсталирате да се измъкне почистете повърхността от вода и масло.2. Свалям защитен слой от задната страна.3. Натиснете куката от центъра към ръба.4. Най-добре е да го използвате 24 часа. Забележки : 1. Ръчни измервания, моля, се допуска отклонение от 1-3 cm, благодаря.2. Поради разликата на различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Ние гарантираме, че стилът на същата, като тази на снимката.Подходящ за спални, хол, изложбена зала, винен шкаф, веранди и други сцени, пълни художествен колорит.

Декларирани характеристики

Свързани продукти