плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
SIYUSI 613 Светла Перука Дантела Отпред Коси 13x6 Прозрачна Дантела 34 инча 150% Плътност Светли Перуки Дантела Отпред Коси, Предварително Выщипанные С Косата на Бебето Бра?

SIYUSI 613 Светла Перука Дантела Отпред Коси 13x6 Прозрачна Дантела 34 инча 150% Плътност Светли Перуки Дантела Отпред Коси, Предварително

BGN 3.33
 

Налично за поръчка
Сума

1.613 Перука от човешка коса на дантели Материал : перуки, направени от Светлите коси на дантели, 100% необработен бразилски директни 613 перука от човешка коса с естествена линия на растеж на косата, 613 hd перука от човешка коса на дантели с предварително выщипанными косата на бебето, се топят върху кожата си, тъй като вашата собствена коса. 2. Предимство ярки перуки от човешка коса на дантели : разстояние между проборами 6 инча, може да бъде променено в Средната част или за определена част от по ваше желание. Перука от човешка коса на дантели 613, може да се боядиса във всеки цвят, завит и прибрани.Светла перука на дантели отпред, е много мек, не добри.когато, не спутывается, без разделяне на връхчетата, без мирис, здрави и удобни. 3,613 Hd Перука на дантели отпред Лесно да се носи : перука от човешка коса на дантели 613, размер шапки 22,5 инча.Ние не ни върху държавна регулируеми въжета и 4 гребени, така че можете сами да смените шапка в голям или малък размер, да го носите удобно за повечето хора. 4. Всеки случай : светла перука от човешка коса на дантели отпред, подходящ за различни поводи : : работа, пътувания, партита, на всеки ден. 5. Доставка за FBA (1-3 дни).Ако имате някакви проблеми, свържете се с нас по всяко време, ние ще имаме 24 часа обслужване на клиенти.Благодаря ви!.Швейцарско дантела ~ Прозрачно швейцарско дантела отпред По-меко и трайно.Свободна линия на растеж на косата с детски коса ~ По-красива, много естествена на допир и идеално пасва на тона на кожата.Добре е, лесно се инсталира и подхранва. раздяла с дълбочина 6 см. 4 гребени ~ от двете страни и отзад, за да е по-добре запазено, перука с дантела отпред.Размер шапчица : средно (22,5 инча), среден размер, промяна на размера, в съответствие с вашата глава.Защо да изберете Siyusi Hair?.Ние сме професионален производител на перуки, имаме собствена фабрика, нашите перуки на 100% се състоят от човешки косъм.Надяваме се да предадат красотата на целия свят с помощта на нашите висококачествени продукти.

Декларирани характеристики

Свързани продукти