плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Кристални Игли за коса, за жени и Момичета, Елегантни Фиби за Коса С кристали, Френски Дизайнерски Щипки за Коса, Блестящи Аксесоари за Коса, за булчински Стайлинг н?

Кристални Игли за коса, за жени и Момичета, Елегантни Фиби за Коса С кристали, Френски Дизайнерски Щипки за Коса, Блестящи Аксесоари

BGN 2.67
 

Налично за поръчка
Сума

?Материали - Тези елегантни щипки за коса, изработени от красив планински кристал, изкуствен кристал и метална сплав, им е лесно да се деформира, те са трайни и не изчезват, възбуден и изглеждат много изящно, правейки ви по-очарователна и красива.Шнола от сплав здраво задържа косата и в същото време той е удобен за носене, и тя не дърпа косата. ? Елегантен и ретро дизайн - Тези модерни фиби за коса в ретро стил, повърхността е украсена с пайети, което ги прави фини и привлекателни, за да проверите за елегантни случаи или официални дрехи, ще добави чар на вашата прическа. ?Което е включено в комплекта на доставката - вие ще получите 6 броя очарователните заколок за косата с подходящ размер, които са добре украсяват косата си и лесно ще се поберат в джоба ви, когато не ги използвате, а на 6 различни цветове, подходящи за най-различни стилове на облекло, от ежедневните офис до вечер, от ежедневни облекла за тренировки преди дънки и блузи, които подчертават вашата прическа. ? Идеален избор за подарък - Нова мода шнола за коса са подходящи за ежедневието, а също така и за партита, тържества, рожденни дни, банкети, Деня на Св. Валентин, Коледа, Нова година и т.н. са Добър подарък за вашата годеница, съпруга, майка или приятелите.Подходящ е за момичета и жени на всяка възраст. ? Лесен за използване - без сложни действия, просто скрутите коса и подстригване им.Зъбни конструкция справя се добре с всички гъста или тънка коса.Достатъчно дълги игли за коса може здраво да се държат.Те не спутываются и много леки за всякакви косата.Елегантни аксесоари за коса: Елегантни фиби за коса са подходящи за всяка коса.Модерни и модерен щипки за коса, подходящи за всеки повод.Елегантен и прост дизайн подчертават вашата естествена красота, направи си прическа-по-конкретна и сияйна!Материал : изкуствен кристал и метална сплав.Пратката включва : 6 × фиби за коса Бележки : Моля се допуска малка грешка в размер от ръчно измерване.Моля, оставяйте една малка разлика в цвета се дължи на друг монитор.

Декларирани характеристики

Свързани продукти