плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Стойка за съхранение на постелки за йога AXOIN HZH Двустранно Метална стойка за съхранение на постелки за йога, държач за порест каучук реклами с монтаж на съоръжения, ?

Стойка за съхранение на постелки за йога AXOIN HZH Двустранно Метална стойка за съхранение на постелки за йога, държач за порест каучук

BGN 1.67
 

Налично за поръчка
Сума

【Бързо и лесно използване на】 : Лесно се инсталира и измива, поставя се вертикално на земята.задължително е оборудването за гараж на салона се предлага с монтаж на оборудването.,. 【Сервизно обслужване】 : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с вашата поръчка, желаем ви приятен ден!. 【Подови метална стойка】 : Използва се висококачествен метал, а повърхността е покрита с антиокислительным и водоустойчив слой боя, стабилна и трайна. 【Многоцелеви】 : С помощта на нашата подови багажник лесно организирайте постелки за йога, подложка за тренировки, поролоновые колела, подложка за подкрепа на коляното.Идеални за апартаменти, вили, помещения в общежитието, фитнес зала гараж, фитнес зала и много други. 【Свободно стояща поставка】 : Спестите ценно място във вашия малък домашен фитнес или йога студио. съхранявайте подложки за пилатес и йога, гимнастически постелки и други се поддържат чисти.Описание на Този титуляр за подложка за йога ви предлага един ефективен начин за съхранение на вашите упражнения и подложка за йога, порест каучук ролки, тренировъчни ленти и много друго имате под ръка.Технически характеристики Материал : Метал желязо Цвят : бял Размер : 40 × 50 × 130 см / 15,7 х 19,7 х 51,2 инча, побира 10 постелки за йога.Подходящ за : фитнес, за дома, фитнес зала, студио, фитнес зала, офис, гараж и т.н., Особености - Спестяване на пространство : Рафтове за съхранение постелки за йога не заема място върху пода и позволява да се избегне бъркотията, намиращ се на стената, не само спестява място, но и може да се използва като декорация на стената, върху него ясно си постелката за йога или пенопластовый прът. - Предпочитаният подарък подарен на семейството и приятелите си, които обичат фитнес, той ще им помогне да съхраняват своите спортни принадлежности, което, без съмнение, е практично и креативен подарък за Коледа, рожден ден или сватба.Пакетът включва : 1 X поставка за подложка за йога (не включва подложка за йога) Съвети : -поради разликата в светлина и екрана цветът на продукта може да се различават малко от снимки -Моля, помислете за разликата от 1-2 см от ръчно измерване.

Декларирани характеристики

Свързани продукти