плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
VLOXO Безжични Електрически Ножици с 2 Остриета Мощни Акумулаторни Ножици Режещ Инструмент и Професионален Ултразвуков Пречистване на Машина За Почистване на Бижут?

VLOXO Безжични Електрически Ножици с 2 Остриета Мощни Акумулаторни Ножици Режещ Инструмент и Професионален Ултразвуков Пречистване на

BGN 41.59
 

Налично за поръчка
Сума

[Управление с един бутон] - За работа, трябва дълго време да кликват върху бутона, и той спре да работи, когато го пуснете, за да се предотвратят инциденти.Ако искате да използвате домакински ултразвукова чисти непрекъснато, моля, оставете го да се охлади на всеки десет минути преди употреба.Тази машина за почистване на бижута публикува тихо бръмчене при работа, ще спре във всеки момент с натискане на бутон изключване, обикновено можете да използвате чешмяна вода или да добавите няколко капки сапун за миене на съдове. [СВЕРХМОЩНОСТЬ] -Скорост на ножици VLOXO power достига 10 000 об/мин, което позволява без много усилия, изрязани от картон, кожа, пластмасови подложки, филц, и т. [Дълъг живот] -Снабден със зарядно устройство, има дълъг срок на служба.При пълно зареждане може да се използва в продължение на 3-4 часа непрекъснато рязане. забележка : За защита на вашето устройство, моля, не го използвайте непрекъснато повече от 10 минути. 【МНОГОЦЕЛЕВИ】 Идва с подвижна кошница за почистване и стойка за часа, търговска блокада за пречистване може почистване на бижута, часовници, слънчеви очила, слънчеви очила, бръснене на главата, глави за принтери, глави за четка за зъби, зъболекарски инструменти, протези, прибори, части от машини и така нататък.При пълно зареждане може да се използва в продължение на 3-4 часа непрекъснато рязане.Просто за включване / изключване със светлинен екран.[СВЕРХМОЩНОСТЬ] -Скорост на ножици VLOXO power достига 10 000 об/мин, което позволява без много усилия, изрязани от картон, кожа, пластмасови подложки, филц, и т.Моля, обърнете внимание, че ние предлагаме адаптери за американския напрежение (100-120 В).

Декларирани характеристики

Свързани продукти