плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Регулируем Нож За метални Листове С Двойна Глава с Електрическа Бормашина-Наставка Преносим Зубастик Режещ Инструмент За Декорация на Дома Ръчни Инструменти

Регулируем Нож За метални Листове С Двойна Глава с Електрическа Бормашина-Наставка Преносим Зубастик Режещ Инструмент За Декорация на

BGN 0.67
 

Налично за поръчка
Сума

ЕФЕКТИВНО РЯЗАНЕ : С помощта на този инструмент можете да нарежете прави линии, криви, дъги и много други неправилни линии и форми.ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : Две режещи глави могат да се регулират, което позволява да се режат във всяка посока.ШИРОКА гама от ПРИЛОЖЕНИЯ: Много практичен, една машина за няколко цели, този нож може да се режат нержавеющую стомана, желязо, алуминий, мед и т.н. се ПРИЛАГА към: може да се използва за электродрели 8 мм, 1500 ~ 3000 об/мин или пневматично бормашини, която е удобно да заменят традиционната электропневматической штамповочной и режещата машина.МАЛЪК размер : Лека и компактна, ергономична дръжка удобен за задържане и спестява разходи за труд, подходящ за ремонт и обслужване на автомобили и производство на ламарина.ЕФЕКТИВНО РЯЗАНЕ : С помощта на този инструмент можете да нарежете прави линии, криви, дъги и много други неправилни линии и форми.ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : Две режещи глави могат да се регулират, което позволява да се режат във всяка посока.ШИРОКА гама от ПРИЛОЖЕНИЯ: Много практичен, една машина за няколко цели, този нож може да се режат нержавеющую стомана, желязо, алуминий, мед и т.н. се ПРИЛАГА към: може да се използва за электродрели 8 мм, 1500 ~ 3000 об/мин или пневматично бормашини, която е удобно да заменят традиционната электропневматической штамповочной и режещата машина.МАЛЪК размер : Лека и компактна, ергономична дръжка удобен за задържане и спестява разходи за труд, подходящ за ремонт и обслужване на автомобили и производство на ламарина.Описание : Този метален зуборез е устойчив на корозия, здрава и много траен.Неговата ергономична дръжка удобен за задържане и спестява време.Мултифункционален, може да се използва за рязане на железен лист, лист от неръждаема стомана, медни листа и т.н. е Удобна алтернатива на традиционното электропневматическому ниблеру.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : пластмаса + метал Минимален радиус на рязане : 12 mm Максимална дебелина на рязане : Железен лист : 1,8 мм / 0,07 инча Лист неръждаема стомана : 1,2 мм / 0,05 инча Мед, алуминий лист : 2 мм / 0,08 инча Пластмаса/ влакнести котлони : 2 мм/0,08 инча Размер : прибл. 18 * 7,8 см /7,09 * 3,07 инча Тегло : прибл. 463 г Помещение включва : 1 * Метален кусачий катер Други аксесоари Инструкция : 1. Получават най-модерните трябва често смазана, особено когато се използва за рязане на алуминий, ламарина. 2. Първо включете електрическа бормашина, а след това нарежете, а след рязане на първо отодвиньте нож от ламарина, след изключване на електрическа бормашина. 3. По време на рязане дръжте прорезна пръчката вертикално към повърхността на ламарина, в случай на счупване на рязане край.Забележка : 1. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. 2. Моля, се допуска отклонение 0 ~ 1 сантиметър, поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic + Metal
Min. Cutting Radius:
12mm
Maximum Cutting Thickness:
Iron Sheet:
1.8mm/0.07in
Stainless Steel Sheet:
1.2mm/0.05in
Copper, Aluminum Sheet:
2mm/0.08in
Plastic/Fiber Board:
2mm/0.08in
Size:
approx. 18*7.8cm/7.09*3.07in
Weight:
approx. 463g
Package Included:
1 *  Metal Nibbler Cutter :
Other Accessories :
Instruction:
1. The cutting edge should be oiled frequently, especially when you use it for cutting aluminum sheet metal.:
2. Switch on electric drill first, then cut, and after cutting, move cutter away from sheet metal first then shut off electric drill.:
3. During cutting, keep the cutting rod vertical to the sheet metal surface, in case of a broken cutting edge. :
Note:
1. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
2. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:

Свързани продукти