плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Калъф BoxWave, който е съвместим с таблетен LECTRUS Android X11 (10.1 инча) - Оригинален калъф, здрав, лесен за носене-пакет от корк за таблет LECTRUS Android X11 (10.1 инча)

Калъф BoxWave, който е съвместим с таблетен LECTRUS Android X11 (10.1 инча) - Оригинален калъф, здрав, лесен за носене-пакет от корк

BGN 2.00
 

Налично за поръчка
Сума

♻ [ЕКО] Калъф Box Wave, който е съвместим с таблетен LECTRUS Android X11 (10,1 инча).Чанта Quorky, изработени от екологично чисти материали, стилен и функционален калъф за носене на вашия таблет Android X11 (10,1 инча). ? [ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА] Просто отворете вентил и лесно и безпроблемно да поставите вашия Android-таблет X11 (10,1 инча), в калъф. ? [ПРОСТ ДИЗАЙН] Клапан под формата на ключалката-гайки за колан затваря вашето устройство и надеждно улавя му. ? [ЛЕК И ТЪНЪК] е Изработен от ЛЕК и издръжлив корков материал, който не е тежък, но елегантен и тънък. ? [МЕКА ЗАЩИТА] Вътрешна облицовка от мек плат за защита на вашия таблет Android X11 (10.1 инча) и на екрана от всякакви драскотини или щети. ♻ [ЕКО] Калъф Box Wave, който е съвместим с таблетен LECTRUS Android X11 (10,1 инча).Чанта Quorky, изработени от екологично чисти материали, стилен и функционален калъф за носене на вашия таблет Android X11 (10,1 инча). ? [ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА] Просто отворете вентил и лесно и безпроблемно да поставите вашия Android-таблет X11 (10,1 инча), в калъф. ? [ПРОСТ ДИЗАЙН] Клапан под формата на ключалката-гайки за колан затваря вашето устройство и надеждно улавя му. ? [ЛЕК И ТЪНЪК] е Изработен от ЛЕК и издръжлив корков материал, който не е тежък, но елегантен и тънък. ? [МЕКА ЗАЩИТА] Вътрешна облицовка от мек плат за защита на вашия таблет Android X11 (10.1 инча) и на екрана от всякакви драскотини или щети.Калъф Box Wave е Съвместим с таблетен LECTRUS Android X11 (10,1 инча).В торбата Quork (произнася се квор-ки) се използва един от най-екологично чистите, възобновяеми ресурси, достъпни за нас днес, - корк.Чанта Quorky, изработени от екологично чисти материали, стилен и функционален калъф за носене на вашия таблет Android X11 (10,1 инча).Просто отворете вентил и лесно и безпроблемно да ПОСТАВИТЕ вашия Android-таблет X11 (10,1 инча), в калъф.Клапан под формата на ключалката с линия за колан ЗАТВАРЯ вашето устройство и надеждно улавя му.Изработен от ЛЕК и издръжлив корков материал, който не е тежък, но елегантен и тънък.Вътрешна облицовка от мек плат предпазва вашия Android-таблет X11 (10.1 инча) и на екрана от всякакви драскотини или щети.Покажете своя екологичен стил с оригинален калъф!.

Декларирани характеристики

Свързани продукти