плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
UOCUFY/ Коледно облекло за момичета, Принцеса Рокля от Тюл без ръкави с писмото принтом в Свети Валентин за Малки момичета (Черен, 4-5 години)

UOCUFY/ Коледно облекло за момичета, Принцеса Рокля от Тюл без ръкави с писмото принтом в Свети Валентин за Малки момичета (Черен, 4-5

BGN 3.33
 

Налично за поръчка
Сума

Кръст Бод Пакет включва : 1 бр. рокля + 1 бр. дъждобран.Моля, имайте предвид малката разлика в 1-3 см от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея.Материали осигуряват най-добрия опит на носене.Мека, дишаща и еластична, за кожата на Вашето бебе.Могат да се перат както на ръка, така и на пишеща машина.Модерен дизайн, вашето Малко Дете ще получите много комплименти.Подходящ за Ден на Свети Валентин, идеална за носене в помещения, на открито, детска фотография, детски подарък и т.н. Осигурява максимален комфорт при носенето на детски дрехи.Кръст Бод Пакет включва : 1 бр. рокля + 1 бр. дъждобран.Моля, имайте предвид малката разлика в 1-3 см от ръчно измерване и малко отклонение цветове за различни настройки на дисплея.Материали осигуряват най-добрия опит на носене.Мека, дишаща и еластична, за кожата на Вашето бебе.Могат да се перат както на ръка, така и на пишеща машина.Модерен дизайн, вашето Малко Дете ще получите много комплименти.Подходящ за Ден на Свети Валентин, идеална за носене в помещения, на открито, детска фотография, детски подарък и т.н. Осигурява максимален комфорт при носенето на детски дрехи.Коледно облекло за момичета, за момиченца,, Свети Валентин", без ръкави, фатиновое принцеса рокля с писмото принтом, с къдри, дреха, наметало, Случай : "Свети Валентин", за момичета, Вид на фигурата : принт, тип ръкав : без ръкав, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.

Декларирани характеристики

Свързани продукти