плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Zerodeko 4 Бр. Куки-Клипове от ABS-пластмаса, Регулируеми Окачени Куки, Универсални Скоби за Корнизи за Дома, Спалня, Всекидневна (Бял)

Zerodeko 4 Бр. Куки-Клипове от ABS-пластмаса, Регулируеми Окачени Куки, Универсални Скоби за Корнизи за Дома, Спалня, Всекидневна (Бял)

BGN 2.33
 

Налично за поръчка
Сума

Окачен титуляр за щори - Изработени от висококачествена ABS-пластмаса, тези висящи на куки са много трайни и функционални.ДЪРЖАЧ ЗА НАПРЕЖЕНИЕ на ПРОЗОРЕЧНИ ЩОРИ - красив и практичен окачен на кука за съхранение вкъщи.ВИСЯЩИ скоби за ДРЕХИ - можете да използвате тези висящи на куки за съхранение вкъщи, те ще направят вашия дом по-спретнато и чисто.Клещи за окачване на кърпи-Куки за захващане на клипсами се регулират, те са много гъвкави, можете да ги персонализирате според вашите желания.ДЪРЖАЧ за ПЕРДЕ - за къща, спалня, хол, офис и много други места.Окачен титуляр за щори - Изработени от висококачествена ABS-пластмаса, тези висящи на куки са много трайни и функционални.ДЪРЖАЧ ЗА НАПРЕЖЕНИЕ на ПРОЗОРЕЧНИ ЩОРИ - красив и практичен окачен на кука за съхранение вкъщи.ВИСЯЩИ скоби за ДРЕХИ - можете да използвате тези висящи на куки за съхранение вкъщи, те ще направят вашия дом по-спретнато и чисто.Клещи за окачване на кърпи-Куки за захващане на клипсами се регулират, те са много гъвкави, можете да ги персонализирате според вашите желания.ДЪРЖАЧ за ПЕРДЕ - за къща, спалня, хол, офис и много други места.Пратката включва 2 х затягане на куката Функции Можете да използвате тези висящи на куки за домашно съхранение, да направи вашия дом по-спретнато и чисто. - за къща, спалня, хол, офис и много други места. - Материал : ABS-пластмаса. - красив и практичен окачен на кука за съхранение вкъщи. - Размер : 5,3 x 5 x 1,4 виж - Куки за окачване на клипсах се регулират, те са много гъвкави, можете да ги персонализирате според вашите желания. - Цвят : Бял. - Изработени от висококачествена ABS-пластмаса, тези висящи на куки са много трайни и функционални.Информация за стоки, Висящи скоби за дрехи Приятен и практичен окачен на кука за съхранение вкъщи. държач за перде Има 2 висящи кука с клипс, добре изработени от висококачествена ABS-пластмаса, много по-плътни и издръжливи за продължителна употреба. държач за напрежение на прозоречни щори Можете да задържат куки на пръта, конзолата, бара и така нататък, така че да можете лесно да нося много неща.

Декларирани характеристики

Свързани продукти