плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Килимче за йога с каишка за носене на ръка, Дебели Нескользящие Постелки за Йога, за жени, за Отслабване, Пътен килимче за йога, Сгъваема подложка за йога, за спорт, В?

Килимче за йога с каишка за носене на ръка, Дебели Нескользящие Постелки за Йога, за жени, за Отслабване, Пътен килимче за йога, Сгъваема

BGN 6.39
 

Налично за поръчка
Сума

❤ Лек, с малки размери, лесни за носене. ❤ Водоустойчив и прахоустойчив, осигуряващ просто удобство при почистване. ❤Мека, отлична гъвкавост, може да намали болката на тялото при контакт със земята. ❤ Ефекти приплъзване и превъзходна устойчивост и висока якост на опън. ❤Какво получавате : 1 бр. удължен килимче за йога. Функция : 100% чисто нов и високо качество.Брой : 1 бр Лек, с малки размери, лесни за носене.Водоустойчив и прахоустойчив, осигуряващ просто удобство при почистване.Мека, отлична гъвкавост, може да намали болката на тялото при контакт със земята, ефекти приплъзване, както и изключителна здравина и висока граница на якостта при опън.Материал : NBR Размер : 183x60x0,4 см на Помещение включва : 1 бр. Подложка за йога.

Декларирани характеристики

Свързани продукти