плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
50 Бр. Етикети с Жаби, Мультяшные Винил Водоустойчиви Стикери за Лаптоп, Китари, Мотоциклет, Велосипед, Скейтборд, Багаж, Телефон, Гидрофляжки, Подарък за детско юнош?

50 Бр. Етикети с Жаби, Мультяшные Винил Водоустойчиви Стикери за Лаптоп, Китари, Мотоциклет, Велосипед, Скейтборд, Багаж, Телефон, Гидрофляжки,

BGN 24.59
 

Налично за поръчка
Сума

【Комплекти стикери】 : Всеки набор от стикери съдържа 50 броя различни стикери с размер от 2 до 3 инча.Няма случайни доставка и никакви дубликати, фигура, показана на основната картина, се появява в живота помещение, а сладък стикери могат да донесе много удоволствие в живота си. 【Висококачествени етикети】 : Всички етикети са изработени от висококачествени мастила и отлично винил PVC.Тя е с добро качество, и може да се стик много пъти, без да оставя никакви следи след отстраняване.Етикети е водоустойчив.Не се притеснявайте за загуба на вискозитет от влагата, когато ги вземете със себе си в плувни басейни, по плажа, в къмпинг или други места на открито. 【Идеални подаръци】 : Всяка една красива водоустойчива стикер може да е идеално за да се намали в съответствие с формата и размера, които можете да използвате директно.Ние използваме высокоточную технология за печат, фигура се получава точна и ясна.Страхотни идеи за подаръци за вашите деца, приятели, семейство, любовници, служители, колеги, ученици, деца и хора, които обичат да украсяват себе си!. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ 】 : Тези етикети са много сладки и модни, идеални за украса на различни предмети.Декорация на бутилки с вода, гидрофляжки, лаптоп, компютър, своята практика за телефон, багаж, скейтборд, каска, велосипед, мотоциклет, лаптоп, хладилник и всичко останало, което можете да си представите.Сладък стикери могат да си нещата уникални. 【Гаранция за ОБСЛУЖВАНЕ на 】 : Удовлетвореност на клиентите-нашата най-голяма мотивация, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с този набор от етикети, и ние ще ви предложим отлично решение.Идеален подарък, Ако искате да дарите на някого, на кого му харесва нещо красиво, тези етикети ще се превърне за него е идеалният подарък!Силно водоустойчив : Надстройка на нов водоустойчив слой W. P. S3.0, който може да устои на естествен брызгам вода в ежедневния живот и има най-водоустойчив сцена за употреба : можете да украсите всяка обстановка, да си скучен живот е по-колоритен.Идеален за персонализация на лаптоп, Macbook, скейтбордов, багаж, превозни средства, брони, велосипеди, упражнения мотори, спални, пътни чанти, велосипед, мотоциклет, каране на сноуборд.Размер подходящ за повечето от : Стикери са проектирани така, че да отговарят на най-широк диапазон от форми и размери елементи.

Декларирани характеристики

Свързани продукти