плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Груба сила - Мултифункционални Кожени S-Образни куки - Естествени - 6 броя - S-Образни куки Кука за дрехи - Кожени куки - Кожени s-Образни куки - Черни s-образни куки - Кухн?

Груба сила - Мултифункционални Кожени S-Образни куки - Естествени - 6 броя - S-Образни куки Кука за дрехи - Кожени куки - Кожени s-Образни

BGN 15.44
 

Налично за поръчка
Сума

Спестете място в гаража си, като поставили инструменти. ? ЕФЕКТИВНО РЕШЕНИЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ : С помощта на тези куки можете лесно да организирате пространството в дома си, като поставили инструменти, прибори за хранене, тенджери, тигани, чаши и други съдове за готвене на лавици или рафтове.Нашите куки S са произведени с грижа и умение на най-високите стандарти.Всяка кожена линия идва с S-образна лети куки два цвята. ✅ ЛЕСНА инсталация : Висока товароносимост, сверхпрочная неръждаема стомана, висока товароносимост, дълъг експлоатационен живот, красиво и практично, модерно, лека, мултифункционална, с висока товароносимост.Дръж тоалетни принадлежности и кърпи в своята баня.Използвайте тези куки вътре в кабинета, затвори ризи, портмонета, колани, шапки и дънки.Това ще направи работата ви в кухнята по-ефективна.Дръж тоалетни принадлежности и кърпи в своята баня.Всяка кожена линия идва с S-образна лети куки два цвята.След като кожена дръжка готови, ги оставете на слънце да изсъхне за още един ден.Това ще направи работата ви в кухнята по-ефективна.Странични страни и в основата оставени напълно естествени, без боя, за да запази естествения вид.Тази кожа не е подобен на пластмаса и на пипане е много здрава.В Брутална Strength, се използват само цельнозернистые кожени панти, тъй като те са изключително здрави и с високо качество!. ? ИЗПОЛЗВАЙТЕ като : Куката за кърпи за ръце, куки за дрехи, стенни куката, закачалки, на притежателя за кърпи за ръце, каишки за куки, куки за дрехи, многофункционално куки, на притежателя за кърпи за ръце, отвора на куката куката, набор от куки, кабинет, стенни куки за дрехи, набиране на стените куки, врати куки за дрехи, режийни куки, куки за панти, притежателя, куката за шапки, отвора на куката, за монтиране на стена, куки за ремонт, монтиране на куката, универсална кука, гараж куката, монтажен куката, стенни куки, полети на куки, лепило куки, метални куки, двойни куки, универсални куки, куки за дрехи от неръждаема стомана. Куки В КОМБИНАЦИЯ С КОЖЕНА каишка на : Тези тежкотоварни куки от неръждаема стомана с кожени линия придават на вашия дом със стилен външен вид. ? ИЗПОЛЗВАЙТЕ като : Куката за кърпи за ръце, куки за дрехи, стенни куката, закачалки, на притежателя за кърпи за ръце, каишки за куки, куки за дрехи, многофункционално куки, на притежателя за кърпи за ръце, отвора на куката куката, набор от куки, кабинет, стенни куки за дрехи, набиране на стените куки, врати куки за дрехи, режийни куки, куки за панти, притежателя, куката за шапки, отвора на куката, за монтиране на стена, куки за ремонт, монтиране на куката, универсална кука, гараж куката, монтажен куката, стенни куки, полети на куки, лепило куки, метални куки, двойни куки, универсални куки, куки за дрехи от неръждаема стомана.Ясно можете да видите, че ние използваме естествена кожа.

Декларирани характеристики

Свързани продукти