плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
SOLUSTRE Шнола Очите на Дявола, Кръгла, Шнола за Коса, Шнола за Коса, за Жени, Щипки за Коса за Момичета, Шнола за коса От Уроки, Реколта Шнола За Коса, Малки Фиби За Коса, К?

SOLUSTRE Шнола Очите на Дявола, Кръгла, Шнола за Коса, Шнола за Коса, за Жени, Щипки за Коса за Момичета, Шнола за коса От Уроки, Реколта

BGN 2.67
 

Налично за поръчка
Сума

Бижута от Уроки : Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването.Фиби-пързалки за коса : Произведени от висококачествен акрил и пластмаса, които са безвредни за кожата, са безопасни и удобни за използване.Шнола за коса с помощта на пръчки : подчертават външния си вид, ще ви направи по-елегантно.Това е полезен инструмент за създаване на нови прически.Фиби-маншет за коса : Можете да носите нашата изискана заколку за коса в повечето официални или ежедневни случаи, за да бъде в центъра на вниманието.Ретро комплект за коса : той стилен външен вид, лесно се комбинира с други аксесоари за коса и повечето от цветове на косата.Пратката включва 1 х пръчка за косата Характеристики -Цвят : както е показано на Творчески шнола за коса Материал : акрил, пластмаса титуляр за опашката от уроки -Размер : 13,00 X4,00 X2,00 см/5,11 X1,57 X0 Малки косата. - Подчертайте външния си вид, да сте по-елегантни.Това е полезен инструмент за определяне на нова прическа, завязанной в опашката. - Приятно допълнение към вашите прическам, ще ви даде допълнителен чар и ще ви даде нов поглед на женската пръчки за коса. Красива украса за коса на вашата сватба, парти, ежедневие, за среща или определяне щипки за коса от уроки. - Лек и подходящ размер за съхранение и носене на ръка, няма да доведе до умора, след дълго носене на женски пръчици за хранене на косата. - Това е стилен външен вид, лесно се комбинира с други аксесоари за коса и повечето от цветове на косата evil eye hair клип.Описание на продукта Минималистичная шнола-нокът за коса с Широко приложение, подходящ за сватби, ежедневието, абитуриентски балове, cosplay, или чао.Нокът за коса Blue Eye Нашата козината лесно се вмъква във вашия кок или опашка, без да причинява вреда на косата е лесна и удобна за използване. притежател на cauda equina изпълнена превъзходен, обмислено до всеки детайл, за да му се даде шикозен вид.

Декларирани характеристики

Свързани продукти