плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Калъф VISOOM Bling Powerbeats Pro, Силикон Сладък Калъф Powerbeats Pro за жени и Момичета, с Блестящ Брелоком за ключове Powerbeats Protector Pro Case (Розово злато)

Калъф VISOOM Bling Powerbeats Pro, Силикон Сладък Калъф Powerbeats Pro за жени и Момичета, с Блестящ Брелоком за ключове Powerbeats Protector

BGN 2.33
 

Налично за поръчка
Сума

❤【Калъф Powerbeats Pro Bling 】 : най-новият силикон сладък калъф Powerbeats pro с брилянтен брелоком под формата на пятилистного детелина придава на вашите наушникам уникален и модерен външен вид, е подходящ за Powerbeats pro, но не е подходящ за Beats Studio Рецептори /Beats fit pro. ❤【Пълна защита на 360 ° 】 : Калъф Powerbeats pro е изработен от тежка рамка от силиконов каучук цвят розово злато bling, която може да осигури пълна защита на Powerbeats pro. ❤【Удобство и сигурност 】 : Сладък калъф Powerbeats pro е снабден с подвижна брелоком от неръждаема стомана и розово злато, с помощта на които може безопасно да се свържете калъф Powerbeats pro към чантата си, пътни скобата и т.н. ❤【Хуманен дизайн 】 : Нашият калъф за Powerbeats за жени, подходящ за зареждане с нисък зарядно пристанището, без да махате калъф за зареждане на Powerbeats pro. ❤【Най-добрият подарък за жени и момичета,】 : Аксесоари за седалките Beats pro включва в себе си : 1 * седалките-дрънкулката за Powerbeats pro + ключодържател с брилянтен пятилистным детелина * 1. Различни красиви и сладки слушалки beats накрайници за уши fit case pro с брелоком - идеален избор за подарък за сватба, рожден ден, Свети Валентин, ден на майката, Коледа, деня на благодарността. ❤【Калъф Powerbeats Pro Bling 】 : най-новият силикон сладък калъф Powerbeats pro с брилянтен брелоком под формата на пятилистного детелина придава на вашите наушникам уникален и модерен външен вид, е подходящ за Powerbeats pro, но не е подходящ за Beats Studio Рецептори /Beats fit pro. ❤【Пълна защита на 360 ° 】 : Калъф Powerbeats pro е изработен от тежка рамка от силиконов каучук цвят розово злато bling, която може да осигури пълна защита на Powerbeats pro. ❤【Удобство и сигурност 】 : Сладък калъф Powerbeats pro е снабден с подвижна брелоком от неръждаема стомана и розово злато, с помощта на които може безопасно да се свържете калъф Powerbeats pro към чантата си, пътни скобата и т.н. ❤【Хуманен дизайн 】 : Нашият калъф за Powerbeats за жени, подходящ за зареждане с нисък зарядно пристанището, без да махате калъф за зареждане на Powerbeats pro. ❤【Най-добрият подарък за жени и момичета,】 : Аксесоари за седалките Beats pro включва в себе си : 1 * седалките-дрънкулката за Powerbeats pro + ключодържател с брилянтен пятилистным детелина * 1. Различни красиви и сладки слушалки beats накрайници за уши fit case pro с брелоком - идеален избор за подарък за сватба, рожден ден, Свети Валентин, ден на майката, Коледа, деня на благодарността.

Декларирани характеристики

Свързани продукти